Posao: Do 22. maja Sunce tranzitira vašom kućom novca, a vaš vladar Mars mu pravi društvo do 14. maja pa ćete biti okrenuti sticanju, trošenju novca i načinu da trajno poboljšate svoj materijalni status.

Saturn vas opominje da možete postići sve što želite, ali samo ako budete marljivo učili i dobijali znanja od stručnjaka, kao i da se ne nadate da improvizacije bilo koje vrste, mogu zameniti pravo znanje. Odrecite se nekog sitnog, a potpuno nevažnog zadovoljstva, ostavite novac na štednju i gradite svoju sigurnost.

Ljubav: Sve zasluge i rezultati dođu i prođu, a porodica ostaje. Vi ste veliki emotivac, mada vaša ljubav ponekad zna i da zaboli, jer ste autoritativni i vrlo kratkog fitilja. Nasuprot tome, ovog meseca ćete pričati više i biti iskreniji, a od 8. maja ćete sve učiniti da otvoreno kažete šta vam to zaista smeta u vašoj porodici i koliko želite da podelite odgovornosti za sve segmente vašeg života. U redu je ako muškarac ponekad uradi nešto na uređenju kuće, ili provede dan sa decom, a žena se posveti karijeri.

Zdravlje: Jupiter i Saturn raspiruju vaš hedonizam koji inače nije za zanemariti. Tako ćete primetiti da vam je apetiti porastao do neslućenih razmera i da jedete iz čistog hira, a ne potrebe. Od pogleda na brojke na vagi, spopašće vas muka, jer je izvesno da ste tokom zimskim meseci, braneći se neraspoloženjem i nezadovoljstvom, nabacili podosta težine. Vaš problem može izlečiti samo vežbanje i ništa drugo, jer niste ljubitelj isrpljujućih dijeta, pa patike na noge i napred.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31