Posao: Vi imate ideje i vrlo ste inovativni i kreativni, ali u isto vreme rasejani i poznati po tome da nikada niste sebični. Možete imati štetu koju ćete baš vi morati nadoknaditi. Naročito je izražena mogućnost gubitka i nadoknađivanja štete oko 12. aprila. Najbolje mogućnosti da dobro zarade će imati baš one Ribe koje rade od kuće, ili imaju sopstveni lokal. Neki pripadnici znaka će dobiti svoju šansu da se prvi put zaposle kao pripravnici, ili kao radnici na probnom radu. Hemičari i tehnolozi će imati priliku za unapređenje, bolju platu i viši položaj.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu upoznati drugačiju osobu koja može uticati na njihov pogled na ljubav i vezu, jer će i same shvatiti da davanjem slobode i povremenim udaljavanjem, samo mogu produbiti emocije i učiniti svoju vezu uvek jakom kao na početku. Oni koji su u fazi kada su jednu vezu prekinuli, sada su u poziciji da im još uvek nije potrebna nova, ali rado sanjare o ljubavi, upoznaju širok krug ljudi i kao da traže srodnu dušu, prepuštaju se instiktu. Ne žurite, sve će se desiti u pravo vreme.

Zdravlje: Prve prolećne dane uvek dočekujete sa radošću, pa iskoristite priliku da se prošetate i uživate u kontaktu sa prirodom, jer vas je zima učinila uspavanima i imate osećaj kao da i ako niste bili u depresiji, niste ni bili punog kapaciteta, kako u emotivnom smislu, tako i u poslovnim aktivnostima.Vreme je da zasijate životnom radošću i dobrom energijom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31