Posao: Posle 16. aprila možete dobiti sjajne vesti koje se tiču novog ugovora, poboljšanih uslova rada, unapređenja, ali i naći partnera koji vašoj karijeri daje sasvim novi zamah i uzlet. Trgovina hranom, ili lepim stvarima, umetnosti i bilo kom vidu,ili ekonomija beće izvor vašeg uspeha. U poslu i pregovorima sa ljudima, vi se uvek dočekate na noge, koliko god da u problematičnu situaciju upadnete, tako će biti i ovog puta. A ako sklapate ugovore, nemojte imati tajnih usmenih dogovora, jer možete biti razočarani nepoštovanjem dogovora i uslova. Jedna nova ponuda koja bi za vas značila priličnu investiciju, ali donela korist na duže staze, stiže vam posle 21. aprila, na vama je samo da se pravično i fer postavite.

Ljubav: Slobodne Škorpije će biti u velikoj manjini jer Merkur donosi mogućnost upoznavanja posle 15. aprila, čak i ako je niste želeli, trudili se, ili planirali to. Uzdrmane veze i brakovi preispitivanjem intenziteta vaših osećanja, sada dobijaju novu priliku da ojačaju na jednoj zdravoj i stabilnoj osnovi i budu jače nego pre ovog perioda. Stare romantične navike ponovo dobijaju sjaj i vi uživate u sitnim stvarima koje vam život znače.

Zdravlje: Krvni pritisak može biti varijabilniji nego inače, kao i svi problemi povezani sa krvnim sudovima, naročito, ako ih imate od ranije. Možete osetiti tegobe povezane sa metereopatijom i biti promenljivog raspoloženja. Tokom osog meseca radite samo ono što osećate da vam zaista prija, sledite svoju intuiciju po pitanju zdravlja i osetićete promenu na bolje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31