Posao: Uticaj pomračenja 4. aprila se odnosi na vaše polje misli,kratkih putovanja, ali i inostranstva i visokog obrazovanja. Oko nedelju dana posle tog aspekta ne nasedajte na priče o lakom sticanju kvalifikacije, ili lakoj zaradi sa strancima koja samo vas čeka. mogli bi nastati veći problemi, nego što možete da zamislite. Posle polovine aprila, možete imati problem sa nadređenim, ili osobom neospornog ugleda i uticaja koja ga ne koristi na baš najprimereniji način. Koliko ćete ovo uspešno rešiti, zavisi samo od vaše sposobnosti da započete poslove dovršite, a dogovore ispoštujete.

Ljubav: Samo oni koji su dugo u braku i imaju stabilne veze, neće biti tako ushićeni ovog aprila, ali će svakako uživati u svakom trenutku provedenom zajedno sa voljenom osobom. Ostali će kao vođeni nevidljivom rukom biti spremni na brak, zajednički život, proširenja porodice. Ako ste mladi i ovaj impuls vam se prvi put javlja, možda ne bi bilo loše da sačekate još malo, kako biste bili sigurni da je to vaša konačna odluka.

Zdravlje: Svašta biste hteli, da izlazite, radite postižete i još budete raspoloženi za ljubav svakog trenutka. Da ste Supermen, bilo bi u redu, ali samo čovek, nije baš zgodno, jer ćete se toliko umoriti i potrošiti da ćete imati osećaj izduvanog balona onda kada vam bude najmanje potrebno.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31