Posao: Trigon Sunca sa Saturnom u opozitnom znaku –Strelcu iziskuje da dobro odmerite uslove ugovora, pre nego što ga potpišete, ili da ne mešate posao sa prijateljstvom, ili ljubav sa poslom. Najbolje će zarađivati oni koji se bave estetikom, modom, dizajnom, dekoraterskim poslovima, ali i svi koji imaju delatnosti povezane sa turističkim putovanjima.

Ljubav: Pazite na flertove tokom perioda od 19. aprila, naročito ako želite da zadržite postojeću vezu, jer može da se desi da budete viđeni u kompromitujućem društvu, ili da sve izgleda baš onako kako ne treba da bude. Razgraničite, zbog opozitnog hoda Saturna kroz Strelca, sva prijateljstva i ljubavi, kako se ne bi desilo da uradite nešto zbog čega ćete se i sami kajati.Okrenite se onoj ljubavnoj priči koja se ne nalazi svakog dana, nego u retkim periodima života i koja vas je ispunila iskustvima koje pamtite, ili novoj vezi, za koju sve to unapred osećate, prosto znate da je to-to.

Zdravlje: Tranzit vladara kroz dvanaesto polje itekako može da izgleda turbulentno po pitanju zdravlja, jer donosi strah od bolesti, ali i bolesti koje mogu biti dosta nejasne i nepovezane sa simptomima na koje liče. To ne znači da ćete se ozbiljno razboleti, već da ćete recimo misliti da imate grip, a dobiti upalu grla, sinusa, ili ždrela.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31