Posao: Nikakve ugovore nemojte potpisati sve do 15. aprila, jer su mogući previdi, ili nepoštovanje ugovora, bilo od strane saradnika, bilo od vas samih. Ohrabrujuće su prilike za one Ovnove koji su imali nekih većih, ničim izazvanih nevolja, koji su bili žrtve intriga i pretrpeli nepotrebnu štetu, jer im sada može biti vraćeno i nadoknađeno sve što su propustili. Poruka ovog meseca je svakako da pažljivo odmerite reči, postupke, čak i misli, kako biste sačuvali pozicije i unapredili ih već pred kraj meseca.

Ljubav: Ako ovaj test dobro položite i savladate, Venera iz Bika će vas nagraditi zavetom i obećanjem trajanja, već posle 13. aprila, donoseći vam reči koje želite da čujete, poruke koje su toliko originalne, sveže i nove da će uneti sasvim nove radosti u vašu vezu, ili brak. Vreme je da u prvih desetak dana aprila ispravite svoje greške i da pružite ruku pomirenja onima sa kojima niste postupili ispravno, verujte nećete zažaliti zbog toga.

Zdravlje: Glavobolje su vrlo izvesne, a mogu biti izazvane turbulencijama i stresom na poslu i u porodičnim odnosima. Lakše je reći, nego učiniti kada je opuštanje u pitanju, ali je ono sada imperativ očuvanja vašeg tela i duha.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31