Posao: Sve što je povezano sa trgovinom, kontaktima, komunikacijom, biće za vas korisno i brzo će vam popraviti stanje na računu, a i zadovoljstvo poslom, jer će biti uspešan i doprineće brzom usponu. Posebno dobro će proći oni koji se bave pisanjem, intelektualnim stvaranjem.Ne odbijajte ponudu,zato što vam se čini da nisu dovoljno afirmisani, jer baš u takvoj firmi, čeka vas sjajna saradnja.

Ljubav: Ne pokušavajte da svakoj vezi, ili tek novom poznanstvu, nađete naličje, da mislite da je previše dobro da bi bilo istinito, pa da mora da postoji neka skrivena caka. Posle 20. marta u vama će se probuditi želje koje niste ni znali da imate, bićete i sami iznenađeni strašću koju pokazujete i posedujete.

Zdravlje: Prehlade, grip, avitaminoze, metereopatija će obeležiti mart za većinu Blizanaca. Zato, budite spremni da se više posvetite dobroj zaštiti svog zdravlja i disciplinovano se pridržavate režima zdrave ishrane. Kako su disajni putevi pod vlašću vašeg znaka, čuvajte se mogućih infekcija i njihovih komplikacija.

Detaljniji horoskop pročitajte u Lisi koja je na kioscima od 27. februara 2015. godine.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31