Posao: Nemojte očekivati da dobijete nešto bez truda, na sreću, da zaradite ono što vam ne pripada. Posao koji ste započeli tokom kraja februara, ili u prvih desetak dana marta, daće jasan rezultat, ali je vrlo važno da se ne kolebate i ne ponašate previše ležerno, onda kada se od vas očekuje tačnost i poštovanje rokova i dogovora. Venera će opet podržati sve stvaraoce, umetnike i one koji se bave lepotom, pa je to prilika da napravite nešto zaista vredno i originalno.

Ljubav: Većim delom meseca, uprkos boravku Sunca u vašem znaku, vi ćete imati osećaj da sa svojim partnerom pričate na različitim jezicima. Toliko ćete se loše razumeti, toliko sitnica propustiti da uradite jedno za drugo, jer će on, ili ona misliti da ste vi mislili nešto drugo. Nove veze su moguće, ali će organizovanje susreta ići otežano, jer ćete se razmimoilaziti, vremenski, ili zbog putovanja.

Zdravlje: Moguće je da već od zimskih meseci osećate da su vaši krajnici slabi da izdrže sve viruse sa kojima su suočeni, a virusne infekcije ponekad, ako nisu izlečene, pređu u bakterijske, pa tek onda mogu biti problem. To je sada moguće sa vašim gornjim disajnim putevima, ušima, nosnim kanalima. Dakle, nije loše da proverite u kakvom stanju su vam svi ovi organi.

Detaljniji horoskop pročitajte u Lisi koja je na kioscima od 27. februara 2015. godine.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31