Posao: Vaša vladajuća planeta tokom večeg dela februara nalazi u Ribama. A sve do 21. februara je i Sunce u prijateljskom znaku Vodolije, najvažnije je skrenuti pažnju na sebe modernim poslovanjem, internet reklamama i originalnim, svežim idejama. Novca neće biti previše upravo do ovog 21. februara, ali ćete posle tog datuma imati osećaj da vas prati sreća i da veoma lako dolazite do novca i šansi.

Ljubav: Koliko god da je jedna veza kvalitetna i duboka, pre, ili kasnije, može doći do zasićenja i želje za promenom, a promene mogu biti i u vezi u kojoj ste već, ne mora to uvek biti druga osoba. . Već neko vreme vam se osoba, potpuno drugačija od vašeg aktualnog partnera dopada, a kako ste u krugu prijatelja, često se i srećete. Ne treba mešati ljubav i prijateljstvo, jer neke veze su daleko bolje kao prijateljstvo, ali nisu jednako korisne i kada je u pitanju ljubav. Posle 20. februara, kada Venera uđe u vaš znak, sve će biti odlično. Ponovo ćete biti zaljubljeni i zadovoljni, puni poleta i želje da vašu sreću u ljubavi delite sa svima i da svima kažete da ste konačno zadovoljni.

Zdravlje: Neke pripadnice vašeg znaka će ostati u drugom stanju i to će ih istinski obradovati. Oni koji ne planiraju trudnoću, ili su muškog pola, neka se pre usmere na vežbanje i kretanje, nego na neke iscrpljujuće dijete.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31