Ova nedelja započela je lunarnom eklipsom (pomračenje Meseca). Kako se lunarne eklipse vezuju za budućnost, ovo je mogao biti i poziv od strane Univerzuma da se spremite za određene akcije i događaje.

Ako ste krajem nedelje osetili nervozu - zaustavite sebe na vreme da to ne eskalira u veći problem, jer ako dozvolite sebi jačanje ove napetosti, onda će se to samo produbiti kroz petak kada će Mesec praviti opoziciju sa planetama u znaku Jarca.

Mali problem može da naraste u veliki problem kroz opoziciju sa Plutonom, Saturnom i Jupiterom. Kada se pokrene negativna energija nije je uvek lako zaustaviti. Zato je bitno da ostanete mirni i lagani, kako bi vam dan prošao u toj energiji i kako biste mirno sačekali da Mesec pređe u znak Lava.

Vikend provedite u krugu svoje porodice i u dobrom raspoloženju.

U subotu, 5. decembra će Mesec napraviti trigon sa Suncem i Marsom pa će mnogi to iskoristiti za zabavu i opuštanje. Pored zabave ovo je sjajan dan i za poslovne aktivnosti. Jak je i trigon Merkura i Kirona, budite nežni i blagi prema bližnjima kojima treba vaša podrška. Nije vreme da ih kudite i grdite, pa čak ni da im ukazujete šta bi bilo najbolje za njih. 

Jednostavno, budite tihi i s prihvatanjem pokažite da ste na njihovoj strani. Ako neko drag želi da priča o problemima, nije vreme za nasilni optimizam. To će delovati neosetljivo. Podržavajte nadu i hrabrost, ali polako i pažljivo.

U nedelju, 6. decembra će Venera da formira trigon sa Neptunom i savetujem da taj dan posvetite svom partneru i napravite lepu romantičnu atmosferu sa svećama i divnom večerom za dvoje. Ovo je idealan dan za romantiku, opuštanje i sanjarenje. Ako ste sami, ovaj dan provedite u sanjarenju o svom idealnom ljubavniku i to vam može doneti sreću.

Ne mora da znači da će vam ovaj aspekt danas doneti seks od kojeg sve gori u strasti, ali sigurno će biti dosta maženja i paženja, mnogo nežnosti i milovanja. Ako se vaš partner i vi poklapate i na spiritualnom nivou, očekujte pravi tantrički seks! 

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija