Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA PUN MESEC U RAKU: Savet astrologa za vaš znak u narednih 28 dana! Ovako iskoristite vreme i energiju!

Ogromna energija i uzburkane strasti - to nam donosi poslednji pun Mesec u godini!

  Izvor: Shutterstock

Mesec će biti pun  30. decembra 2020. godine, tačno u 4 časa i 27 minuta tokom noći. Nalazi se u znaku Raka. Mesec dve nedelje raste, a onda kada je u opoziciji sa Suncem, kao što je sada slučaj, je pun. I posle toga još dve nedelje opada. Sa energijom punog Meseca ulazimo u novu 2021. godinu.

Možda će vas zanimati

Simbolika Meseca se, pre svega, vezuje za emocije, koje kada je pun Mesec se ispoljavaju u svom najvećem intenzitetu. Zato je pozitivna strana ove pojave povećana mogućnost za zaljubljivanje, romantiku, osećaj bliskosti, a neki veruju i da donosi povećanu plodnost kod žena.

Međutim, tada i svaka negativna  emocija dostiže svoj maksimum pa će mnogi biti razdražljivi i osetljivi. Sada se može takođe povećati agresija, jer negativne emocije gotovo da ne mogu da se kontrolišu u ovom momentu. Verovatno ćete primetiti čudno ponašanje nekoga iz okoline i mnogi će sad reagovati iz afekta. Teško kontrolisati emocije i nagone, pa mogu biti česti sukobi u emotivnim odnosima.

Istovremeno, pošto su emocije na vrhuncu u ovoj fazi  Meseca, osobe koje sad započnu odnos, sam susret mogu doživeti kao vrlo značajan. I emotivna dešavanja mogu ostaviti neuobičajeno jak utisak. Pa će početak odnosa biti doživljen kao specijalan, gde se par može razumeti gotovo bez reči. I osobe mogu imati osećaj da se poznaju dosta dugo, iako to nije slučaj. A povezanost partnera na emotivnom i seksualnom nivou biće vrlo jaka.

Kako je Mesec u znaku Raka, bliskost će biti posebno izražena, a relacijesa osobama sa kojima živite i sa kojima ste povezani porodično su sad posebno važne. Neki će se odlučiti za formiranje porodice. Mesec, kao i znak Raka vezuje se za nekretnine i mesto boravka, pa ćete možda doneti neke odluke vezano za dom, za to sa kim želite da živite, ili ćete rešavati stambeno pitanje. Kako Mesec nema izazovne aspekte, ovaj pun Mesec će doneti dobru atmosferu, samo što će fokus biti na bliskim odnosima i porodičnim vezama. Zato će se više ljudi odlučiti da provede praznike sa najbližima, u krugu porodice, ili sa ljudima koje doživljavaju kao posebno bliske. Uživanje u domaćoj atmosferi i kod kuće će izuzetno prijati. Znak Raka vezuje se i za hranu, pa je ovo dobar trenutak da isprobate nove recepte i spremite ukusna jela. Biće vam dobro gde god da ste ako se na tom mestu osećate sigurno i zaštićeno, koje vam je poznato, sa ljudima koje volite.

Prethodni napori i zalaganja, a naročito na polju emocija, porodice i nekretnina, sada donose rezultate i tu očekujte da se zaokruži priča i da na tim poljima dostignete vrhunac, odnosno ostvarenje nečega što želite.

S obzirom na to da je pun Mesec njegova najintenzivnija faza, i da su njegovi uticaji sada najjači jer daju veliku količinu energije, treba ga iskoristiti u cilju unapređenja određenog životnog polja u narednih 28 dana koliko traje ciklus Meseca.

OVAN može doneti važnu odluku na polju nekretnina ili se odlučiti na zajednički život sa nekim. Takođe, neke stvari u vezi sa porodicom možete rešiti.

BIK može otići na kraći put, pa iako će se teško na to odlučiti, neka očekuje da će im put izuzetno prijati i da će se sjajno provesti.

BLIZANCI mogu da pronađu nov izvor prihoda, ili dobiju povišicu, ili imaju generalno veću zaradu u narednih 28 dana.

RAK može ostvariti nešto što se tiče lično njih i mogu uraditi neke važne stvari za sebe i svoju ličnost. Ili dobiti neke zasluge, beneficije, potvrditi svoju vrednost i istaći se.

LAV može naredni period iskoristiti za lični razvoj, duhovni rad. Imaće interesantne uvide i veoma razvijenu intuiciju u narednom periodu.

DEVICA na polju prijateljstva doživljava ispunjenje i može se posebno zbližiti sa nekimod prijatelja. Podrška sa ovog plana sada će vam biti zaista značajna.

VAGA dostiže uspeh na poslu. Nešto oko čega ste se trudili u prethodnom periodu sada možete do kraja ostvariti i dobiti zasluge za to.

ŠKORPIJA se može odlučiti za dalji put, na kojem će uživati, a osobe koje upoznate na putu doživećete kao posebno bliske.

STRELACmože dobiti veći novac ili, ako žele, podići kredit. Neki će rešiti pitanja nasledstva, naročito koje se odnosi na nekretnine.

JARAC se može zaljubiti, a susret može biti posebno romantičan i ispunjen osećajima.

VODOLIJA na radnom mestu ostvaruje ono što žele i ostvaruju saradnju sa ljudima sa kojima to žele. Posao, kojem ste se lično dosta dali, imaće izuzetnog uspeha.

RIBE može u ovom momentu ostati u drugom stanju. Takođe se mogu zaljubiti i doživeti intenzivne emocije pri tom susretu.

Astrolog: Nevena Cvetković

Pročitajte i ovo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije