Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLADAVINA JARCA DONOSI MAGIČNU LJUBAV: 1 znak horoskopa počinje strasnu romantičnu vezu posle Nove godine!

Horoskop najavljuje magične trenutke kad i Venera, planeta ljubavi, uđe u znak Jarca.

  Izvor: Shutterstock

Vladavina Jarca je počela 21. decembra i trajaće sve do 20. januara 2021. godine.Sve do 19. januara 2021. godine, dok Sunce ne uđe u znak Vodolije, dešavaće se velike promene na nebu.

Možda će vas zanimati

Vrlo interesantan period, naročito za pripadnike zadnje dekade Jarca (rođeni od 10.1 do 19.1) jer Pluton na nebu još uvek ide ovim znakom i donosi im veliko životno spremanje i čišćenje.

Jupiter i Saturn baš na prvi dan zimske kratkodnevnice, 21. decembra, prave konjukciju u Vodoliji, što znači da su ove dve planete napustile znak Jarca nedavno, te da sada Jarčevi mogu malo i da odahnu. Dosta je bilo lekcija, napora, učenja i teškoća, pa iako će Pluton još nekoliko godina biti u ovom znaku, Jarčevi imaju podršku drugih dalekih planeta.

Promene, dragi Jarčevi, dolaze vam iz polja finansija, materije i vrednosti, ulaganja i posla, pa su veće poslovne promene u pozitivnom smislu na vidiku, ali i promene u načinu razmišljanja, stavova prema mnogim životnim situacijama, u odnosima. Moguće su i selidbe, više kraćih ali i daljih puteva u toku godine, intenzivniji odnos sa braćom i sestrama, rođacima.

U svakom slučaju teret sa leđa je spao, odahnite, bavite se svojim zdravljem i u svakom slučaju raščišćavanjem prostora oko sebe ali i u sebi, da bi napravili mesta za nove ljude, ideje i nove projekte.

U toku narednog meseca, od 8. januara u znak Jarca će ući i planeta ljubavi Venera, pa za pripadnike ovog znaka smeši se i ljubav i zajedno sa Mesecom koji se našao za trenutak ulaska Sunca u njihov znak, u Ribama zagrljen sa Neptunom, razbuktao maštu, čaroliju i protresao magičnu kutiju, koja je možda bila zatrpana od prevelikih obaveza i posla duboko u njima, onu magičnu kutiju sa leptirićima, željama, strašću i laganim i lepim dešavanjima sa nekom osobom koja im ulazi u život ili je već tu..

Kutija se otvara, pa interesantna godina u emotivnom smislu je definitivno pred njima.
Uživajte dragi Jarčevi, u predstojećoj godini i lepim dešavanjima koja uvek dolaze posle teških… Srećno!

Pročitajte i ovo

Astrolog: Nataša Panić

Izvor: Astro ključaonica

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije