Kvadrat Venere i Meseca ukazuje na konflikte i ljubavne brige, ali iz svakog problema izlazite kao pobednici sa novom životnom lekcijom, piše Lovesensa. Evo koji znak će uspeti danas da ispravi greške iz prošlosti...

Drage Škorpije, vaš ljubavni život polako se vraća u ravnotežu, a odnos sa partnerom postaje značajno bolji. Vaš šarm, humor i nežnost čine da se partner iznova zaljubljuje u vas. Oslobodili ste se tereta negativnih emocija i sada zračite obnovljenom i neverovatno pozitivnom energijom. Svakim znakom pažnje i ljubavi pokazujete partneru da ste spremni da se menjate, usavršavate i borite za vaš odnos. Zvezde ljubavi su ovoga puta na vašoj strani!

Usamljene Škorpije danas imaju šansu da se ponovo zaljube. Vi ste vodeni znak i vaša dinamičnost osvaja na prvi pogled, pa ćete zato danas odrediti ljubavnu "metu" i lako se ušunjati u njeno srce. Vreme je da se podsetite čarolija zabavljanja, flerta i ljubavnih leptirića, a osoba koja vam danas ukrade pažnju, definitivno može da vam pruži takvu magiju.

Iako u ljubavi cvetaju ruže, na polju karijere Škorpije se danas ne snalaze najbolje. Moguće je da ćete napraviti greške na projektu na kojem dugo radite, a da situacija bude još teža, vaša glavna konkurencija na poslu isti taj zadatak odradiće odlično. Nema potrebe da se osećate loše, već ispravite grešku i pokažite da i kad padnete imate snagu ponovo da ustanete i pobedite.

PROČITAJTE JOŠ: