Ovan

Konačno mali predah na poslu, što će vam veoma odgovarati ako to vreme iskoristite za razmišljanje, umesto da započinjete neki novi projekat. Diskrecija će biti neophodna u odnosima s prijateljima. Biće vam vrlo lako da se pomirite s dragom osobom.

Bik

Nemojte popuštati pod pritiskom na poslu, jer biste to kasnije mogli zažaliti. U porodičnom okruženju, izbegavajte konfliktne teme i trudite se da pronađete mir. Ako ne odmarate dovoljno, ubrzo ćete izgubiti živce u najvažnijem trenutku.

Blizanci

Ovo nije trenutak za izbegavanje odgovornosti na profesionalnom planu, već za njihovo rešavanje bez odlaganja. Nije dobar dan za kupovinu jer nećete biti objektivni i lako ćete podleći hirovima. U emotivnim odnosima nemojte se prepuštati impulsima i zadržite svoje misli za sebe.

Rak

Bićete vrlo aktivni na profesionalnom planu, a može se pojaviti potreba za hitnim putovanjem. Vaša socijalna znanja danas će igrati ključnu ulogu jer će kroz njih u vaš život ući novi, osvežavajući uticaji. Održavajte mir u emotivnim odnosima.

Lav

Na poslovnom planu jedna vrata se mogu zatvoriti, ali će se otvoriti druga, donoseći mogućnost za povećanje prihoda. Grupne aktivnosti će možda morati da budu otkazane ili odložene. U emotivnim odnosima zavladaće stabilnost.

Devica

Bićete primorani da preuzmete određene odgovornosti na poslu i prevaziđete prepreke. Finansijski izgledi nisu povoljni, pa je preporučljivo da što više smanjite troškove. Razumevanje i harmonija će dominirati u vašim emotivnim odnosima.

Vaga

Želja za prebrzim napredovanjem na poslu mogla bi vas navesti da previše rizikujete. Pre nego što potražite savet, razmislite da li ćete ga zaista prihvatiti, jer je gotovo sigurno da neće biti ono što želite čuti. Romantika će biti na vrhuncu.

Škorpija

Vaša agresivnost će dostići visok nivo, što može dovesti do sukoba sa kolegama. Pokušajte da je usmerite na pozitivan način, jer biste inače mogli završiti dan udaljeni čak i od onih koji vas najviše vole.

Strelac

Bićete zadovoljni svojim profesionalnim napretkom i puni samopouzdanja. Međutim, u finansijama biste trebali promeniti pristup i započeti planove štednje radi veće sigurnosti u budućnosti. Veče ćete provesti uživajući u porodičnom okruženju.

Jarac

Iako ćete biti zadovoljni razvojem događaja, neki aspekti vam neće biti potpuno jasni. Nije vreme za dublje promišljanje, već za udaljavanje od problema i negovanje prijateljstava. Prevelika iskrenost mogla bi povrediti osećanja partnera.

Vodolija

Bićete u odličnoj formi i puni energije, što će vam olakšati obavljanje poslova. Ako se okružite pravim ljudima, poboljšaćete komunikaciju i otvoriti nove horizonte. Jednom članu porodice biće potrebna vaša podrška.

Ribe

Možda ćete morati da uložite dodatni napor da savladate prepreke na poslu, ali znate šta želite i niko vas neće skrenuti s puta. Upoznaćete ljude koji će vam doneti nove i zanimljive ideje. U emotivnom životu zavladaće stabilnost.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.