OVAN

Budite pažljivi na poslu i obratite pažnju na sitan tekst od važnosti. Porodične obaveze će vam oduzeti dosta vremena, ali doneti i zadovoljstvo.

BIK

Na profesionalnom planu održavajte kontakt s osobom koja vam nije omiljena. Porodične obaveze će biti neuobičajene. Kada iznosite mišljenje, bićete jasni i ubedljivi.

BLIZANCI

Sreća će vas pratiti u finansijama, a i na ljubavnom planu osećaćete se ispunjeno. Još samo da se slegne jedna neprijatna porodična situacija i bićete prezadovoljni. 

RAK

Kreativnost će biti na vrhuncu, idealno vreme za nove projekte. Uveče će romantika dominirati vašim mislima.

LAV

Ne hvalite se poslovnim uspehom da izbegnete zavist. Biće vam teško da izaberete gde provesti slobodno vreme, ali ćete se odlično zabaviti.

DEVICA

Vaša efikasnost će doći do izražaja na poslu. U ljubavi, budite čvrsti, ali ubedljivi. Pažljivo sa novcem, mogući su neplanirani troškovi.

VAGA

Pojaviće se prilika za profesionalni napredak. Kontrolišite agresivnost da održite mir u domu. Potražite savet od prijatelja, četvoro očiju uvek vide više.

ŠKORPIJA

Budite objektivni u poslovnim procenama. U porodici, stavite razum ispred emocija da izbegnete probleme. Zaljubljeni neka malo povuku "kočnicu".

STRELAC

Vaša odlučnost će doneti uspeh. Izbegavajte nepromišljene kupovine i budite iskreni prema partneru. Vreme je da razmišljate o promeni načina ishrane.

JARAC

Moguće je da ćete dobiti ponudu za novi posao, ali dobro je razmotrite. Pronaći ćete zadovoljstvo u porodičnim obavezama. Vodite računa o zdravlju.

VODOLIJA

Budite pažljivi na poslu jer su greške moguće. Saznaćete razlog udaljavanja prijatelja. Zadržite smirenost.

RIBE

Suočićete se sa teškim izazovom na poslu, ali ćete ga prevazići. Ljubavni život obećava romantične trenutke – pokažite osećanja.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.