OVAN

Nemojte odlagati profesionalne obaveze iako to podrazumeva dodatni napor. Na emotivnom planu, ispunjenje obećanja doneće vam više zadovoljstva nego što očekujete. Komunikacija će biti ključni element u vašim emotivnim odnosima.

BIK

Na profesionalnom planu, nemojte se razočarati i nastavite sa svojim ciljevima jer ćete ostvariti rezultate pre nego što mislite. Preterano ugađanje sebi može narušiti vašu finansijsku stabilnost. Ovo veče je povoljno za odmor i porodični život.

BLIZANCI

Na profesionalnom planu, potrebno je da budete stabilniji i odlučite se konačno za ono što zaista želite. Postoji rizik od sukoba s prijateljem. Obratite više pažnje na zdravlje nego inače.

RAK

Očekuje vas dan kada ćete morati pokazati beskrajno strpljenje, kako s kolegama na poslu, tako i sa članovima porodice. Izgleda da su se svi urotili da vas izbace iz takta. Potrudite se da im to ne pođe za rukom.

LAV

Rad u timu povećava efikasnost i pružiće vam priliku da istaknete svoje liderske sposobnosti, koje će biti vrlo izražene. Budite malo konzervativniji s novcem. Porodična atmosfera biće prijatna.

DEVICA

Biće potrebno da budete temeljni u radu i pažljivo analizirate prednosti i mane pre donošenja odluka. Raspoloženje će vam varirati, ali će težiti stabilizaciji. Porodični život biće pomalo napet.

VAGA

Budite oprezni i nemojte biti previše samouvereni u poslovnim razgovorima. Iako vam je prosuđivanje odlično, arogantan ton može biti kontraproduktivan. Na emotivnom planu očekuju se manje turbulencije.

ŠKORPIJA

Na poslu obratite pažnju na takt u komunikaciji. Takođe, na emotivnom planu bilo bi bolje da se suzdržite od davanja mišljenja osim ako vas to neko ne traži, i čak tada se potrudite da budete blagi u svojoj iskrenosti.

STRELAC

Vaš sjajan smisao za humor i osećaj za pravi trenutak doneće vam izvanredan dan, i na profesionalnom i na privatnom planu. Ipak, pazite na sklonost ka preterivanju. Emotivni odnosi biće veoma prijatni.

JARAC

Budite otvoreniji za sugestije saradnika ili partnera, što će poboljšati radnu atmosferu i povećati produktivnost. Izbegavajte nepromišljene komentare u krugu prijatelja. Porodična atmosfera biće mirna i prijatna.

VODOLIJA

Poslovni sastanci neće doneti konkretne rezultate i poslužiće samo kao prijatno gubljenje vremena. Na porodičnom planu biće dobrog razumevanja, ali naglasak će biti na prijateljstvu.

RIBE

Vaša želja za napretkom podstaknuće vas da nastavite dalje na poslu. Pozitivni prijateljski odnosi obeležiće dan, a u večernjim satima ljubav će zasijati punim sjajem.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.