OVAN

Optimizam i samopouzdanje obeležiće vaš radni dan, ali nemojte previše širiti svoje ambicije. Neko će vam poveriti tajnu koju biste radije da niste saznali. Očekuje vas dobro razumevanje u porodici.

BIK

Nemojte biti previše strogi prema sebi i prestanite da se krivite za stvari na koje nemate uticaj. Pomoć je poželjna, ali bez preterivanja. Razmena ideja s bliskim osobama može vam pomoći da sagledate stvari objektivnije.

BLIZANCI

Postići ćete napredak na poslu, iako neće biti dovoljno saradnje. Nemojte biti previše strogi u svojim stavovima i trudite se da budete diplomatični u odnosima s voljenima. Neočekivana poseta mogla bi vam ulepšati veče.

RAK

Profesionalni projekat u potpunosti će vas zaokupiti i primorati da odbijete društveni poziv. Veče će biti idealno za intimne razgovore. Međutim, pazite da ne preterate sa iskrenošću. 

LAV

Postoji velika mogućnost da vas kolega razočara. Ako ste član kluba ili udruženja, možda ćete preuzeti odgovornu funkciju. Obratite pažnju na sitne nezgode – budite dodatno oprezni.

DEVICA

Izbegnite preterano analiziranje, jer trenutno nemate jasnu sliku i vaši zaključci ne bi bili objektivni. Tokom slučajnog susreta možete čuti loše vesti, ali nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri.

VAGA

Uspešno ćete rešiti komplikovanu situaciju na poslu. Međutim, iritacija će dostići vrhunac – kontrolišite je kako ne biste narušili odnos s bliskom osobom.

ŠKORPIJA

Teško će vas odvratiti od unapred smišljenog plana, ali bilo bi mudro saslušati i druga mišljenja. U ljubavnom životu očekujte pomešana osećanja, ali veče će biti ispunjeno romantikom.

STRELAC

Radni dan biće pozitivan, ali ne odbijajte pomoć koja vam se nudi. Porodični život će biti miran, dok će ljubavni odnosi zahtevati više pažnje i takta.

JARAC

Treba da više verujete svojoj intuiciji i manje se oslanjate na iscrpne analize. Moguće je da ćete morati da odbijete ponudu za putovanje. Emocionalni život biće skladan, ali osećate potrebu za odmorom, jer ste na ivici iscrpljenosti.

VODOLIJA

Vaš radni dan biće ispunjen kreativnim idejama i sjajnim rešenjima. Prijateljski odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu, ali ako nastavite sa trenutnim ponašanjem, možete narušiti porodičnu harmoniju.

RIBE

Provokacije kolege mogu vas izbaciti iz takta. Možda ćete imati sreće u nekoj igri na sreću, ali nemojte previše rizikovati. Vaš društveni život obećava sjajna dešavanja.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.