OVAN

Dan ima naglašen pozitivni predznak u pogledu posla i novca, vama petak 13. ne može ništa. Prijateljski odnosi će takođe preći na viši nivo od uobičajenog. Moguća sentimentalna idila, koja će ipat biti kratkog daha.

BIK

Zadovoljavajući rad u prijatnom i kooperativnom okruženju. Iskoristite prednost svoje srećne zvezde i uživajte u prijateljstvu, porodici i ljubavi. Izbegavajte ekscese koji vam nisu potrebni i koji vam upropastili odlično raspoloženje.

BLIZANCI

U poslovnom polju ima nesporazuma, ali dočekajte ih mirno i ne trčite "pred rudu". Uživajte u trenucima s prijateljima, moguće su veoma korisne informacije koje ćete dočekati sa zadovoljstvom. U porodici vlada sklad.

RAK

Moraćete da prevaziđete svoju sklonost da zaboravite sve dok ste zaneti poslom, jer danas treba da funkcionišete na više "polja". Uživaćete u bezbrižnom i srećnom kraju nedelje, ali nemojte da se uveče previše prepustite veselim idejama.

LAV

Dobar dan da postavite realan kurs za svoje profesionalne težnje i odbacite problematična očekivanja koja je teško ostvariti. Dobra porodična atmosfera i izvrsne mogućnosti da provedete nezaboravno veče.

DEVICA

Povoljan dan za ekonomska pitanja, jer je vrlo moguć priliv novca na koji niste računali. Na poslu, međutim, dolazi do problema. Pokušajte da kontrolišete svoje troškove ako izlazite u potrazi za zabavom.

VAGA

Odložite preduzimanje novih profesionalnih projekata za nekoliko dana i odvojite vikend za meditaciju i odmor. Sticanje novih prijatelja će biti veoma stimulativno za vas. Problematičan period u porodici, u kome će vam trebati dobra doza strpljenja.

ŠKORPIJA

U profesionalnim stvarima biće vam lako da dobijete ono što želite ako ne potvrdite svoj autoritet. Mala doza skromnosti pred prijateljima biće poželjna. Na sentimentalnom nivou, progutajte svoj ponos i izrazite svoja osećanja.

STRELAC

Čitavog dana na poslu vas opterećuju privatni problemi, pazite da ne zloupotrebite razumevanje šefova. Uživajte u lepom prilivu novca, biće vam više nego potreban tokom vikenda. Podrška prijatelja biće dobrodošla, a veče vam obećava dobar provod.

JARAC

Vaša sklonost da radite previše stvari odjednom može vas učiniti manje efikasnim u poslu. Čeka vas investicija koju biste radije odložili, tako da su moguće privremene finansijske poteškoće. U emocionalnom polju, bura raznih impulsa, treba da razjasnite šta je prava linija postupanja.

VODOLIJA

Postavljate se nezavisno, a to može da i da deluje malo arogantno. Pokažite kolegama da cenite timski rad. Prijatelju je neophodna podrška, ponudite je i ne čekajte da vam traži pomoć. U romantičnoj vezi, nemojte da zaobilazite temu već udarite direktno u suštinu stvari.

RIBE

Morate da uvažite definisane poslovne ciljeve i nemojte se hvaliti onim što još niste postigli, neće biti tako lako kako se vama čini. Uveče budite umereni, ako ostajete kod kuće, uživaćete s porodicom.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.