OVAN

Finansijsko polje je konačno u ravnoteži, sva su pitanja pozitivno rešena. Imate i "zeleno svetlo" za kupovinu, budžet je više nego dovoljan. U emotivnom pogledu, stižu izazovi, ako ste u braku, nemojte podleći iskušenju da podstaknete jedno romantično interesovanje.

BIK

Sreća će biti vaš nerazdvojni saputnik na poslu, podržavajući vas u potpunosti. Na emotivnom nivou, uživaćete u prijatnim trenucima sa prijateljima i divnoj porodičnoj atmosferi.

BLIZANCI

Uložite svu svoju energiju u posao i nemojte se gubiti u nagađanjima, jer će rezultati biti vredni toga. U slobodno vreme imaćete priliku da uživate u potpunosti ako imate dovoljno volje da pobegnete od radnih problema. Pokušajte da budete komunikativniji sa ljudima sa kojima ste bliski.

RAK

Ne gubite vreme na nevažne stvari i pređite pravo na suštinu, inače vam dan neće doneti nikakav profesionalni napredak. Danas ćete imati priliku da uživate u omiljenom hobiju u društvu svojih prijatelja. Prijatna porodična atmosfera.

LAV

Dobar napredak profesionalnog projekta odlučiće da krenete napred. Primetno vam se poboljšava raspoloženje. Danas ćete veoma uživati u životu zahvaljujući sjajnom društvu prijatelja i porodice.

DEVICA

Možda ćete naići na otpor nekoga ko se ne slaže sa vašim metodama rada, ali ćete učiniti da vaše mišljenje prevlada. Sklad u porodici, partner ima zahteve koji vam se čine malo nejasnim, ali probajte da ih bolje razumete.

VAGA

Veoma intenzivan radni dan i ukazivanje na određene mogućnosti za profesionalno proširenje. Na društvenom planu, diplomatske veštine su vam na testu. Tenzije vladaju u porodici, nemojte žuriti sa donošenjem odluka.

ŠKORPIJA

Intuicija će vam pomoći da rešite pravi problem, ne gubite vreme na "fasadu". Zato možete očekivati i veliki profesionalni uspeh, ali uzdržite se od pokazivanja znakova sujetnog zadovoljstva. Intenzivan društveni život, koji možda otežava izbor, jer ćete imati nekoliko opcija. Stav vašeg partnera će vas potpuno zbuniti.

STRELAC

Vaš radni dan će početi sa negativnim konotacijama, ali će doći do promene pravca i prijatnih trenutaka. Dobri predznaci za vaše emotivne odnose i bliži kontakt sa članom porodice.

JARAC

Danas će biti dan uspeha na poslu, ali moraćete da se klonite dugig razgovora sa svojim kolegama. Održavanje kontakta sa prijateljima biće lako i korisno, ali u vašem porodičnom životu biće malo komunikacije.

VODOLIJA

Na poslu će delovati efikasno i preduzimljivo, ali ne bi škodilo da malo pojačate oprez. U prijateljskim odnosima preovladava nostalgična nota. U ljubavnom životu nemir i povređena osećanja.

RIBE

Vaša pedantnost na poslu može dovesti do brzog napredovanja u karijeri. Ne verujte instinktima i budite veoma oprezni. Na emotivnom polju, visoka ranjivost.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.