OVAN

Ako odlučite da se bavite fitnesom, budite pažljivi i ne pokušavajte da pređete granicu svojih mogućnosti - rizikujete povredu. U odnosima s prijateljima, ne preuzimajte probleme koji vas ne tiču. Posvetite veče mirnim aktivnostima i odmoru.

BIK

Danas ste osetljivi, nemojte previše pokazivati slabost, jer bi neko mogao da to zloupotrebi. Okružite se pozitivnim ljudima, potrebno vam je samo da malo promenite atmosferu. Idealno bi bilo ako možete da spojite partnera i svoje društvo, ta kombinacija nije uvek najbolja, ali sad je pun pogodak.

BLIZANCI

Ne pokušavajte da tražite rešenje za poslovni problem, komplikacija prevazilazi napore jedne osobe. Nemojte zanemariti svoj društveni život, u prijateljskom krugu ćete naći veoma korisne kontakte. Mirna porodična atmosfera vam prija, a uživate i u večernjem izlasku.

RAK

Budite dosledniji sa svojim finansijskim resursima i pokušajte da ne preterujete sa svojim troškovima. Suviše ste skloni preterivanjima i u odnosu s prijateljima, poslušajte koristan savet starije osobe. Ako ste singl, meta ste zanimljivog udvaranja.

LAV

Morate dublje da se udubite u određenu profesionalnu temu pre nego što donesete odluku. Dobar prijatelj vam pruža pomoć u poslednji čas, pa zaključujete važnu finansijsku transakciju. Osećaćete potrebu da sa porodicom napravite važan plan za budućnost, razmotrite i bezbednosne aspekte tog posla.

DEVICA

Dan će obeležiti jedna porodična obaveza koja vam je obično veoma zamorna. Danas će vam biti sasvim prijatno, a sve zbog poznanstva koje inače nikad ne biste mogli da ostvarite. Ljubavnici će danas imati mnogo toga da kažu jedni drugima. Razmenite mišljenja i izrazite svoja osećanja.

VAGA

Nećete uživati u porodičnom okruženju, jer vam je potrebno razumevanje, a upravo njega neće biti dovoljno. Pokušajte da ne izazivate nepotrebne trzavice i uživajte u ljubavi i prijateljstvu, naročitu podršku vam pruža jedna muška osoba.

ŠKORPIJA

Skloni ste preterivanju, malo i preosetljivi, pa raspoloženje može da vam krene i u dobrom i u lošem pravcu. Bićete bolje ako dozvolite svom partneru da preuzme inicijativu. U večernjim časovima će vam najviše prijati neki zanimljiv umetnički program.

STRELAC

Nećete biti mirni dok ne potvrdite da ste bili u pravu. Moguće komplikacije u kući, spremite se na dan proveden s majstorima. U ljubavnom polju, moguće iznevereno obećanje. Ne očajavajte, ništa nije dugoročno izgubljeno.

JARAC

Smirite se, ne komplikujte previše svoj društveni život i prestanite da trošite toliko novca, može vam zatrebati. U porodičnom životu velike muke zbog rigidnosti starijeg člana, prihvatite trenutno rešenje i planirajte nešto bolje.

VODOLIJA

Vaš smisao za praktična pitanja i spremnost da se prilagodite svemu će vam omogućiti da rešite neke nezgodne probleme. Tokom druženja vam stižu neka nametljiva pitanja, uzvratite ćutanjem. Savršena harmonija u emotivnom životu, partner je spreman da vas razmazi.

RIBE

Profesionalno ćete se bolje snaći ako iskoristite inicijativu drugih. Konstruktivno kanališite svoju preteranu anksioznost. Dobri emotivni odnosi, iako partner malo testira strpljenje vaših prijatelja.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.