OVAN

Nemojte da pridajete veliki značaj malom zastoju u radu. Ako se potrudite da budete stabilni, moći ćete sve da stignete, a na kraju vas prijatno veče u društvu prijatelja. Ništa ne može da ugrozi vaš porodični mir.

BIK

Skloni ste da se izgubite u profesionalnim fantazijama, ali to može dovesti do gorkog buđenja. Pokušajte da budete realniji u svojim težnjama i izbeći ćete više od jednog razočaranja. Emotivni odnosi su pod zaštitom planeta.

BLIZANCI

Bićete veoma osetljivi na pritisak na poslu, to dosta utiče na vaše živce i raspoloženje. Društvo dobrih prijatelja može biti odličan lek. Na porodičnom polju, probajte da budete malo nežniji i približite se članu porodice koji se malo udaljio.

RAK

Što se tiče posla, bolje bi bilo da verujete svojoj intuiciji nego da gubite vreme na planiranje nečega što možda nije najbolje za vas. Akcenat dana biće na vašem porodičnom životu, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno.

LAV

Određena doza realizma će vam pomoći da se postavite bolje prema profesionalnim pitanjima. Vaša sklonost brizi o materijalnim pitanjima sprečiće vas da uživate u mnogim dobrim stvarima koje vam ljubav i prijateljstvo nude. Uveče vas čeka bogat društveni život.

DEVICA

Vaša otvorenost za dijalog i pregovore učiniće vaše profesionalne odnose fluidnijim. Ne budite previše velikodušni, jer vas to može skupo koštati. Vaša želja da se posvetite porodici može vas naterati da zanemarite društvene obaveze.

VAGA

Bićete zadovoljni tempom kojim se razvijaju vaši profesionalni napori, ali ćete morati da nastavite dosta da radite da biste stigli tamo gde želite. Dobar savet dobijate od prijatelja, prihvatite njihovu podršku. Porodični problem za koji ste smatrali da je rešen može se ponovo pojaviti.

ŠKORPIJA

Poštovanje novih zahteva i procedura zahtevaće više vremena nego što se očekivalo, tako da vaš uobičajeni posao morati da pretrpi velike promene. Potrudite se oko svog izgleda danas, interesantno je veče pred vama.

STRELAC

Problem na poslu može da vas toliko opseda da će biti potrebno mnogo truda da se nađe rešenje. Razgovor nasamo sa bliskim članom porodice je odlična ideja. Dobra komunikacija na prijateljskom nivou i harmonični odnosi u sentimentalnom polju.

JARAC

Malodušnost i entuzijazam će se smenjivati u vašem radnom danu, ali će na kraju preovladati ovo drugo. Problem u porodici može nesrazmerno da promeni raspoloženje člana porodice, tako da treba pažljivo da ga rešite. Očekuje vas divan provod s prijateljem.

VODOLIJA

Sujeta bi vas mogla navesti da preuzmete profesionalne obaveze koje bi bilo teško ispuniti, ne zalećite se. Porodica i prijatelji su danas u srećnoj kombinaciji, uživajte. S partnerom dolazi do malih nesuglasica, morate da nađete kompromis.

RIBE

Obratite više pažnje na svoj rad kako biste izbegli greške koje bi bilo teško ispraviti. Pokušajte da obuzdate sklonost da nametnete svoju volju ili će vaši odnosi na profesionalnom nivou biti poremećeni. Na emotivnom planu se smenjuju oblaci i vedro nebo, ali veče je romantično. 

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.