OVAN

Na profesionalnom polju danas kao da ne verujete sebi, a nema razloga za to. Oslonite se na svoju razboritost i budite sigurni da nećete promašti. Na emotivnom planu ste spremni da budete dobronamerni i puni razumevanja, što će olakšati situaciju nakon nedavnih razmirica.

BIK

Vaš kreativni potencijal će biti na veoma visokom nivou, tako da bi trebalo da ga iskoristite. Mogućnost interakcije sa uticajnim ljudima, od kojih ćete, ako ste vešti, u bliskoj budućnosti dobiti dragocenu pomoć. Uveče mir i sloga.

BLIZANCI

Ne potcenjujte svoje profesionalne kapacitete i prihvatite ovaj novi zadatak bez straha. Na prijateljskom nivou biće skrivenih tenzija, ali neka budu i dalje skriveni - ne insistirajte da ih izvučete na površinu. U odnosu s partnerom vas nešto uznemirava.

RAK

Na poslu ćete napraviti veliku grešku ako prepustite neke stvari slučaju. Povoljan dan za prijateljske odnose i porodični život. Imaćete bezuslovnu podršku partnera.

LAV

Pad raspoloženja će uticati na rad i vaše emocionalne odnose danas. Glavna stvar će biti kako da pronađete način da to prevaziđete. Pomoć ćete naći u prijateljima i porodici.

DEVICA

Imaćete svu potrebnu saradnju u svom poslu, ali pazite da ne zloupotrebljavate druge. Imate dobre šanse da završite sve i provedete vikend odmarajući se Odmor vikendom je veoma povoljan. Pokušajte da obuzdate svoju sklonost ka ekstravaganciji, to vam unosi nesklad u porodične odnose.

VAGA

Ne donosite ishitrene odluke u poslu i sačekajte da se svi delovi savršeno uklope zajedno. Iskoristite tek dane nakon vikenda da razjasnite svoje ideje, a pre toga se dobro odmorite. Razumevanje i naklonost su ono što vam treba od partnera, a i on traži isto od vas.

ŠKORPIJA

Bićete srećni ako radni dan prođe "normalno", ali se njema završava jedan dosta buran period. Za vikend ne planirajte ništa veliko, ali vas danas čeka veoma živo veče, u kome će preovladavati radost i ljubav.

STRELAC

Na poslu će vam biti bolje da ostanete u pozadini nego da preuzmete inicijativu. Stopirajte svoju impulsivnost, jer ćete se možda naći u kompromitujućim situacijama. U emocionalnom polju, sve je u skladu.

JARAC

Ekonomski aspekti konačno povoljni, jedva ste dočekali ovaj dan. U odnosu s prijateljima, obuzdajte svoj temperament. Ako ne budete izuzetno taktični, može doći do konfrontacije. U porodičnom okruženju vladaju dobra komunikacija i razumevanje.

VODOLIJA

Nepovoljan dan za investicije ili važne kupovine. Takođe je preporučljivo da izbegavate davanje zajma, jer je vrlo moguće da vam novac neće biti vraćen. Sentimentalna situacija se smiruje.

RIBE

Ako ste suviše snishodljivi na poslu, nećete dobro proći. U emotivnim odnosima, računajte na svoj humor, on će vas izvući iz teških situacija. Vodite računa o sebi što je više moguće, jer u polju zdravlja vlada neharmoničan aspekt.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.a će vas zanimati