OVAN

Burne emocije vas razdiru danas, moguća je čak i prekretnica u sentimentalnim odnosima. Međutim, ako prođete ovu kritičnu tačku, pred vama je prilično svetla budućnost. Barem ona neposredna. U poslovno-finansijskom aspektu, imate dosta sreće i ispunjenje želja.

BIK

Na pomolu lepa proslava, bilo u porodici ili u užem krugu prijatelja, a i vi možete da doprinesete nekim simpatičnim gestom koji niko nije očekivao. Ako priželjkujete ponovni susret s "izvesnom" osobom, moguće je da se on odigra upravo danas. 

BLIZANCI

Budite spremni na neočekivane događaje, dragi Blizanci, dnevni horoskop vam najavljuje zanimljiv susret ili neki interesantan razgovor. Možda nećete baš odmah biti i romantično raspoloženi, ali razmišljajte kako biste mogli da održite taj kontakt "u životu".

RAK

Današnji dan vam donosi olakšanje i sreću, bez obzira na to što vas čeka dosta obaveza i žurbe. Ponekad je dovoljno čak i da samo donesete odluku šta ćete činiti pa da doživite osećaj rasterećenosti i lakoće. Mnogi pripadnici znaka će danas shvatiti da su na početku puta koji su sanjali.

LAV

Moguća je prekretnica u porodičnim dešavanjima, ali ako su svi zadovoljni predloženim rešenjem, nema razloga da odugovlačite. Ako se ipak neko oseća zakinut, nemojte žuriti ali ni očajavati. Treba da još jednom razmotrite sve opcije, smiren razgovor sve može da reši. 

DEVICA

Danas će sve oči biti uprte u vas pa imate razloga da se posebno doterate. Za sve Device koje treba da donesu odluku, savet je da slušaju i razum i inuticiju. To zvuči veoma teško, ali je važno da ne zapostavite ni jedno ni drugo. 

VAGA

Ne ulećite u veći trošak ako prethodno niste dobro proučili sve opcije. Poslušajte i savet koji dolazi od člana porodice, upravo to može da bude spasonosno rešenje, a i da vam donese značajnu uštedu. U ljubavi, sve na svom mestu, pa i vaše srce.

ŠKORPIJA

 U jednom razgovoru dolazite do neobičnih informacija koje mogu da budu od velikog značaja za vas, kako u poslovnom, tako i u finansijskom smislu. Ne prenosite dalje dok prvo sami ne razmotrite sve aspekte. Ako nemate dovoljno saznanja, nema potrebe ni da bliske osobe izlažete neizvesnosti.

STRELAC

Pazite na svoje reči danas, one mogu biti od velikog uticaja na osobe do kojih vam je stalo. Za vas je to možda samo usputna izjava, ali drugi neće to tako doživeti. Na poslovnom planu, pazite na svoju reputaciju. Nemojte da vučete ishitrene poteze.

JARAC

Neophodan vam je predah, pa ovaj vikend posvetite odmoru i, ako ste u mogućnosti, kraćem putovanju. Pokušajte da pronađete neki lep popust i "last minute" ponudu, a u pomoć može da vam pritekne i prijatelj sa bogatim turističkim iskustvom i poznanstvima.

VODOLIJA

Veoma ste osetljivi i nervozni, možda je ipak bolje da danas zadržite svoje misli za sebe. Prijaće vam da provedete neko vreme u tišini, naročito ako vas muče neke dileme i "trileme". Mnogo je komešanja oko vas, nemojte da se upuštate u diskusije. Strpljen, spasen.

RIBE

Spremni ste da probate nešto sasvim novo i neobično, širi vam se spektar intersovanja. Ako ste želeli uzbuđenja, ona konačno stižu, a vi se potrudite da ih maksimalno iskoristite. Ukoliko ste imali neke velike planove, danas vam se ostvaruju želje.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.