Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Vaše raspoloženje po pitanju posla se često menja i zato ni sami niste sigurni šta da uradite. Pokušajte da ne budete pristrasni. Ljubav: Vaši stavovi su ispravni, ali moraćete da ih korigujete uskoro, jer se ne poklapaju sa stavovima vašeg partnera. Zdravlje: Počnite da se bavite sportom.

BIK

Posao: Osećate umor, jer ne umete da razzdvojite privatno vreme od poslovnog, stalno razmišljate o poslu i dozvoljavate da vas to uznemirava. Ljubav: Zaboravite na sve šro je bilo ranije, smo tako možete ići napred. Zdravlje: Proverite sluh.

BLIZANCI

Posao: Nema smisla da ubeđujete druge da su vaše ideje najbolje. Potrudite se da čujete i drugu stranu. Ljubav: Isuviše ste tvrdoglavi, što partnera izuzetno nervira. Pokušajte da se promenite za nijansu. Zdravlje: Imate problema sa zglobovima ili hrskavicom.

RAK

Posao: Jedan Strelac će vam ući u poslovni život sa interesantnim predlozima. Razmislite dobro pre nego što prihvatite. Ljubav: Svi sa kojima se družite vide da nešto nije u redu sa vašim ljubavnim odnosom, ali vi ne želite to da priznate. Zdravlje: Vreme je za kompletan sistematski pregled.

LAV

Posao: Čeka vas povišica ili slično prijatno iznenađenje. Ljubav: Vreme je da se zapitate šta nije u redu u vašem odnosu. Konstantno ste nezadovoljni, nema naznaka za promenom. Zdravlje: Skloni ste alergijama, kijavici ili kašlju.

DEVICA

Posao: Morate da naučite da se snalazite u iznenadnim situacijama, čekaju vas iskušenja. Ljubav: Koliko god da verujete partneru, ostavite mesta za iznenađenja, imaćete neprijatne razgovore u toku dana. Zdravlje: Nemate energije.

VAGA

Posao: Izađite iz zone komfora, sada su se okolnosti promenile, ali vi i dalje mislite da je problem samo u drugima. Ljubav: Upoznaćete osobu koja će vam potpuno promeniti život. Budite spremni. Zdravlje: Iako ste aktivni, osećate se ukočeno i nerazgibano.

ŠKORPIJA

Posao: Pomoć će vam pristići sa strane, kada najmanje očekujete, od osobe u koju zapravo nikada niste verovali. Ljubav: Osećate da se zaljubljujete, ali partner je neozbiljan. Razmiliste šta je najbolje za vas. Zdravlje: Nervozna creva.

STRELAC

Posao: Ništa nije onako kao što izgleda. Čini vam se da svi dobijaju više nego što zaslužuju. Ljubav: Vreme je za krupne korake i ozbiljne promene. Donesite odluku u skladus a intuicijom, slušajte samo srce. Zdravlje: Pospanost.

JARAC

Posao: Očekivanja nadređenih su prevelika, potrudite se da im predstavite realnu situaciju. Ljubav: Proganjaju vas greške iz prošlosti, bolje je da odmah razgovarate sa partnerom, sitacija će biti samo gora. Zdravlje: Ne zanemarujte tegobe sa mokrenjem, posetite lekara.

VODOLIJA

Posao: Volite da budete dominantni i da vaša reč bude poslednja, ali nemate kolektiv u kom je moguće da se to ostvari. Ljubav: Upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju, ali razlika u godinama će praviti problem. Zdravlje: Ne odlažite dijetu.

RIBE

Posao: Pokrenite samostalan biznis, ne možete da podnesete autoritet. Ljubav: Zauzeti će imati uobičajen dan, ali slobodnima se sprema razočaravajući momenat. Zdravlje: Prijao bi vam odlazak na planinu ili bavljenje sportom.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.