Pročitajte dnevni horoskop za 16. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Vaše prisustvo kolege će videti kao svetlost na kraju tunela i svuda ćete biti dobrodošli zbog motivacije koju nesvesno širite. LJUBAV: Toliko ste fokusirani na sebe, da ne primećujete koliko vam jedna osoba pažnje posvećuje i sa koliko emocija vas gleda i obraća vam se. ZDRAVLJE: Lošeg ste raspoloženja. 

Bik

POSAO: Uživate u finansijskoj stabilnosti i sigurnosti koju vam trenutni posao pruža. Ne želite ništa da menjate. LJUBAV: Proganjaju vas emocije iz prošlosti. Privlači vas dvostruki život. ZDRAVLJE: Hronične tegobe. 

Blizanci

POSAO: Samopouzdanje i odlučnost koju pokazujete na poslu, biće inspiracija svima na poslu da daju svoj maksimum i bar malo liče na vas. LJUBAV: Postojeća veza se razvija velikom brzinom. Uživate i puštate da vas nose emocije. ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

Rak

POSAO: Idete u korak sa svim dešavanjima na poslu, a to se pozitivno odražava i na vaše finansije. LJUBAV: Uživate u divnim trenucima s partnerom. Pred vama je miran i harmoničan dan. ZDRAVLJE: Proverite vid.

Lav

POSAO: Pod pritiskom ste jer se od vas očekuje da u hodu pravite promene i velike odluke. Snaći ćete se odlično u ovoj nezahvalnoj ulozi. LJUBAV: Slobodni Lavovi upoznaju zanimljivu osobu koja će od prvog trenutka okupirati svu njihovu pažnju. ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvnu sliku.

Devica

POSAO: Niste sigurni kako je najpametnije da postupite, a da sve strane budu zadovoljne. Obratite se kolegi od poverenja za pomoć. LJUBAV: U iskušenju ste da po ko zna koji put ponovite greške iz prošlosti. Razmislite dobro o mogućim posledicama. ZDRAVLJE: Anemija.

Vaga

POSAO: Nervira vas što drugi ljudi ne ispunjavaju svoj deo posla, jer imate osećaj da ćete vi morati da odgovarate za to. LJUBAV: Imate potrebu da jasnije definište odnos sa osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je dobar dan za to. ZDRAVLJE: Nervoza vam stvara glavobolju.  

Škorpija

POSAO: Ovo je loš dan za neplaniranu kupovinu. Kućni budžet vam je ugrožen. LJUBAV: I slobodnim i zauzetim Škorpijama smeši se veliki preokret na ljubavnom planu. Pazite na svaki detalj. ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima.

Strelac

POSAO: Napredak koji ste dugo priželjkivali i davali sve od sebe da ga ostvarte, konačno je na vidiku. LJUBAV: Vreme je da malo "olabavite" svoje snažne stavove i pokušate da budete tolerantniji prema partneru, jer isto očekujete i od njega. ZDRAVLJE: Pripazite na unos šećera.

Jarac

POSAO: Vrata koja su vam bila zatvorena, napokon se širom otvaraju i donose vam šansu koju ste čekali. LJUBAV: Partnera nešto tišti već duže vreme, a vas kopka o čemu se radi. Priđite mu s razumevanjem i nežnošću, i sigurno će otvoriti dušu. ZDRAVLJE: Prestanite da se lečite na svoju ruku i posetite doktora zbog hroničnih tegoba.

Vodolija

POSAO: Energija i motivacija za rad su na kritičnom nivou. Potreban vam je odmor. LJUBAV: Ne možete da sakrijete emocije koje su se rodile uprkos tome što niste želeli. Uključite razum i sagledajte situaciju iz svih uglova. ZDRAVLJE: Problem s holesterolom.

Ribe

POSAO: Finansijska situacija je bolja nego ikada, a moguća je i vest o unapređenju. LJUBAV: Raspoloženi ste za svađu bez nekog naročitog razloga. Vodite računa da svojim promenama raspoloženja ne ugrozite vezu. ZDRAVLJE: Muči vas nizak pritisak.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna