Pročitajte dnevni horoskop za 10. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pokušajte da jasnije predstavite svoje ciljeve. Imate problem sa organizacijom, jer je sve oko vas nedefinisano. Počnite da radite na tome da to promenite. LJUBAV: Provedite vreme sa partnerom u nekom prijatnom ambijentu, gde ćete zaboraviti na svakodnevne probleme. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

Bik

POSAO: Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu i druženje, volite da komunicirate i da se zabavljate gde god da ste. Ipak, razmišljajte o budućnosti, da li vas na tom poslu ispunjava još nešto. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju iznenadno poznanstvo koje će prerasti u ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije tokom čitavog dana.

Blizanci

POSAO: Posao kojim se bavite je prilično stresan, ali danas ćete osetiti blago olakšanje. Imaćete miran dan, bez mnogo trzavica. LJUBAV: Potrebno je da više radite na odnosu, iskoristite današnje slobodno vreme za kvalitetne razgovore i zajedničke aktivnosti.  ZDRAVLJE: Unosite više svežih namirnice, osećate se umorno i isrcpljeno.

Rak

POSAO: Čuvajte se saradnje sa Ovnom, to može da vam napravi probleme. Fokusirajte se na svoje ciljeve i ne opterećujte se tuđim mišljenjem i podrškom. LJUBAV: Očekujte problematične situacije sa partnerom i njegovim prijateljima ili porodicom. Možda nećete dobiti očekivanu pažnju i nakolonost. ZDRAVLJE: Krećite se više.

Lav

POSAO: Skupićete dovoljno hrabrosti da iznesete svoje ideje, ali nećete biti zadovoljni načinom na koje su prihvaćene. Svakako ne odustajte, to je samo trenutna faza. LJUBAV: Zanemarili ste ljubavni odnos jer su vam druge stvari preče. Ispravite to dok nije kasno, počnite već danas sa romantičnim sastancima. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

Devica

POSAO: Čini vam se da ništa ne stižete na vreme, ali to je samo vaš lični utisak. Očekujte potvrdu za vaš rad u toku dana u vidu povišice, nagrade ili pohvale. LJUBAV: Zauzeti će biti okupirani mislima o braku ili nekom drugom koraku u odnosu. Slobodnima bez posebne promene. ZDRAVLJE: Osećate umor i malaksalost, ali situacija će se popraviti uveče. 

Vaga

POSAO: Ostavite sve strahove kod kuće pre nego što krenete na psaoo. Uplašeni ste bez razloga. Kolege vas poštuju, a nadređeni izuzetno cene vaš trud. LJUBAV: Osećate ljubomoru bez potrebe. Partner vam izgleda sumnjivo, ali situacija će se razrešiti u drugom delu dana. Slobodnima prijatna druženja sa strancima. ZDRAVLJE: Prijao bi vam boravak u prirodi.

Škorpija

POSAO: Klonite se brzopletih odluka i nerealno primamljivih ponuda, lako možete da upadnete u zamku ukoliko postupite lakoverno. Uspešna saradnja sa Bikom i Devicom. LJUBAV: Ne pronalazite dovoljno vremena za vezu, moguće je čak i fizičko odvajanje (odlazak na put i slično), što može da naruši odnos. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Strelac

POSAO: Potrudite se da sačuvate dostojanstvenost i mir, ne nervirajte se oko sitnih stvari, time širite negativnu energiju u kolektivu. LJUBAV: U prvom delu dana moguća nervoza i raspravke sa partnerom. Kasnije poboljšanje situacije i lepše emocije. ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice, biće vam potreban čist vazduh.

Jarac

POSAO: U prvom delu dana lošija koncentracija, imaćete problem sa fokusom. Potražite pomoć od kolega ili prijatelja. LJUBAV: Čini vam se da je vreme za ozbiljne promene i preokrete. Dobro razmislite o narednim psotupcima, ne dozvolite da drugi utiču na njih, naročito se klonite saveta Vodolije. ZDRAVLJE: Promenite ishranu.

Vodolija

POSAO: Kolege možda nisu prijateljstki nastrojene prema vama, ali nemojte da vas to previše uznemirava. Porazgovarajte sa njima ako vam se čini da postoji sporna situacija za rešavanje bićete uspešni u komunikaciji danas. LJUBAV: Prepustite se uživanju sa partnerom. Očekujte prijatna iznenađenja. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Ribe

POSAO: Bićete dobro fokusirani na zadatke u prvom delu dana i obavićete ih uspešno. Kasnije koncentracija naglo opada, zato izbegnite ozbiljne poslove ili potpisivanje važnih ugovora. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju iznenađenja od kolega ili prijatelja. Pokazaće vam da im se dopadate, budite spremni na ljubavne sastanke. ZDRAVLJE: Problemi sa spavanjem.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna