OVAN

Posao: Imate nedoumicu u vezi s odlukama koje treba da donesete relativno brzo, ali i dalje niste sigurni koji je najbolji pravac. Potražite odgovor u svom iskustu i prethodnim sličnim situacijama. Ljubav: Povedite računa o svojim željama i potrebama, jer će onda sve drugo doći na svoje mesto. Probajte da svakog dana uradite nešto za sebe. Zdravlje: Vreme je da se pozabavite viškom kilograma.

BIK

Posao:  Moguća su različita odlaganja, ali ako se pripremite na to i uložite dovoljno energije, u krajnjem ishodu će sve biti kako treba. Ljubav: Nije lako oprostiti, posebno kad je neko još uvek ljut, ali treba uzeti u obzir i da li je osoba vredna oproštaja. Zdravlje:

Proverite holesterol.

BLIZANCI

Posao: Osećate se kao da stalno počinjete ispočetka, ali treba da budete svesni da je to ipak uvek na novom nivou. Ljubav: Nemojte strogo da ocenjujete najdraže, neće vam biti ništa lakše ako budete oštri. Vaši postupci govoriće više od reči. Zdravlje: Smanjite vreme koje provodite pred ekranom - računara, televizora, pa i mobilnog telefona.

RAK

Posao: Zaslužili ste pohvale, mnogo ste vremena i truda uložili, pa imate razloga da uživate u rezultatima. Ljubav: Puni ste nežnosti, spremni da pomognete iako niste više u najbliskijem kontaktu sa voljenima. Zdravlje: Ugrožen mišićno-koštani sistem.

LAV

Posao:Ako niste zadovoljni na svom radnom mestu, sad je vreme da razmislite o alternativi i pokrenete se u tom pravcu. Ljubav: Možda ste ipak preterali u popustljivosti, ne ustručavajte se da ponovo razmislite o dogovoru koji ste napravili. Zdravlje: Planirajte posetu stomatologu.

DEVICA

Posao: Aktivirano vam je polje putovanja i avanture, moguć je čak i duži boravak van mesta stanovanja. Ljubav: Morate da razmislite više o osnovama zdrave ljubavi, pa i da radite s partnerom na onim elementima gde još ima strahova i starih rana. Zdravlje:

Podložni ste virusima, izbegavajte veće gužve.

VAGA

Posao: Toliko toga zavisi od naše percepcije, zato ublažite gorčinu zbog neuspeha i setite se da je bilo i odličnih rezultata. Saberite jedno i drugo. Ljubav: Bojite se da pokažete koliko ste ranjivi, ne želite da druga strana vidi koliko vam je teško da se kontrolišete. Zdravlje: Zaslužili ste dužu pauzu čak i od kućnih obaveza, inače nećete imati dovoljno snage za početak nove radne nedelje.

ŠKORPIJA

Posao: Prete vam finansijski problemi, ali imaćete i šansu da se iz njih izvučete, moguće kroz neki kratkoročni aranžman. Ljubav: Muče vas ljubavne nedoumice, a niste raspoloženi da o njima pričate s prijateljima. Možda će neka onlajn diskusija, na forumima ili društvenim mrežama, dati inspiraciju za novi pristup. Zdravlje:  Ne preterujte s alkoholom, nikotinom i kofeinom.

STRELAC

Posao: Moraćete da budete ekstremno fokusirani, ali će i vaši rezultati biti potpuno u skladu s tim. Ljubav: Zvezde vam daju posebnu privlačnost, a u bliskim odnosima pokazujete veću nežnost i sentimentalnost. Zdravlje: Obratite pažnju na stomačnu gojaznost.

JARAC

Posao: Pojačana kreativnost, odlična energija i dobra atmosfera na poslu. Ako se to nastavi, postavićete odličan temelj novog sistema rada. Ljubav: Romantično veče se smeši za parove, ali ni usamljeni pripadnici znaka ne treba da izbegavaju izlazak. Zdravlje:  Spremni ste da se posvetite radu na figuri za leto.

VODOLIJA

Posao: Promenite stil komunikacije, rešićete dosta problema, a konačno će se najviše pažnje usmeriti na sam rad i rezultate rada. Ljubav: Konačno ćete moći da počnete razgovor o budućnosti, a da malo potisnete strah od rana kakve ste imali u prošlosti. Zdravlje:  Varijacije u pritisku morate iskontrolisati.

RIBE

Posao: Situacija na poslu nije savršena, ali nije ni neophodno bude tako. Važno je da stvari ipak odmiču traženim tempom i da je kvalitet u skladu sa željenim kriterijumima. Ljubav: Zaista je čudo šta sve čovek može da učini za ljubav, ali ipak pazite da se druge sfere važeg života ne budu previše ugrožene. Zdravlje: Pazite na disajne organe.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.