OVAN

Posao: Lepo je dobiti malo podstreka s vremena na vreme, to će vas pogurati napred. Motivacija vam je bila slaba tačka već dosta dugo. Ljubav: Budite mirni, vaši nepijatelji su potpuno pasivni, uživajte u harmoniji i odsustvu svakog stresa. Zdravlje: Premor i nespavanje uzimaju svoj danak. Nadoknadite boravkom u prirodi i produženim snom.

BIK

Posao:  Čeka vas veliko spremanje i na poslu, moraćete hitno da pravite plan kako da završite sve one zadatke koji dovedeni skoro pred sam kraj. Ljubav: Budite pažljiviji na društvenim mrežama, ostavićete utisak koji zapravo ne želite. Zdravlje: Moguća je iritacija lica i očiju, možda zbog alergijske reakcije. Čuvajte se sunca, ali i prašine.

BLIZANCI

Posao: Ako uskoro ne nađete još neki izvor prihoda ili dodatni posao, vaš kućni budžet može biti dosta uzdrman. Ljubav: Koliko god da uživate u izlascima, morate malo vremena posvetiti isključivo sebi. Zdravlje: Pod velikim ste stresom, skoro nepodnošljivim. Potrudite se da se opustite i podsetite se da, šta god da vam život "servira", vi ste ti koji uvek možete da se izborite s tim.

RAK

Posao: Vi znate da sve možete da izdržite pod uslovom da se tome nazire kraj. Ukoliko vaši nadređeni nisu mogli da ga odrede, to morate da uradite sami. Ljubav: Preterali ste sa društvenim životom, zavrteće vam se u glavi. Zato nije ni čudo što su mnogi odnosi postali komplikovani, pa i malo čudni. Zdravlje: Želudac je ugrožen, pređite na dijetalnu ishranu.

LAV

Posao: Opterećenje je ponekad toliko veliko da se nekad pitate da li ste uopšte u stanju da ga podnesete, da li ste predodređeni za ovu vrstu posla. Ljubav: Prava ljubav se, između ostalog, meri i time koliko možete da razumete partnera u teškim okolnostima. Zdravlje: Sklonost preterivanju bi vas mogla skupo koštati.

DEVICA

Posao: Puni ste optimizma i čini vam se da je sve moguće. Uz dobar tajming, i vaši veliki snovi će se ostvariti. Ljubav: Daćete baš sve od sebe da se vaš partner oseti više prihvaćen i shvati da nema osnova za brige i sumnje. Zdravlje: U nastupajućem periodu su moguća izlečenja i isceljenja, zato pažljivo pratite savete lekara i držite se terapije.

VAGA

Posao: Toliko toga zavisi od naše percepcije, zato ublažite gorčinu zbog neuspeha i setite se da je bilo i odličnih rezultata. Saberite jedno i drugo. Ljubav: Bojite se da pokažete koliko ste ranjivi, ne želite da druga strana vidi koliko vam je teško da se kontrolišete. Zdravlje: Zaslužili ste dužu pauzu čak i od kućnih obaveza, inače nećete imati dovoljno snage za početak nove radne nedelje.

ŠKORPIJA

Posao: Izbegavajte rasprave, jer nije vaše da bilo koga ubeđujete u nešto, u poslovnim relacijama to nije ni primereno. Ljubav: Imate osećaj da vas partner ne razume, pa otud dolaze i vaše preterane reakcije. Zdravlje: Energija vam opada, ali srećom nema fizičkih uzroka vašem lošem neraspoloženju.

STRELAC

Posao: Zadovoljni ste postignutim rezultatima, vreme je da primate čestitke, a očekujte i eventualnu finansijsku nagradu. Ljubav: Previše ste ponosni, budite spremni da malo spustite "nos". Zdravlje:  Malo ste umorni, ali se po svemu ostalom osećate odlično.

JARAC

Posao:Pomalo ste neprijatni prema okruženju, naročito onima za koje smatrate da vam uopšte ne razumeju. Više biste postigli ako budete bar malo ljubazniji. Ljubav: Nema razloga da se osećate loše, krivica nije do vas. Zdravlje: Obuzima vas laka nervoza, opuštajte se više, meditirajte, uživajte u lepoj književnosti.

VODOLIJA

Posao: Navikli ste na uspeh, smatrate da vam sad pripada svaka nagrada, ali uverićete se da to nije baš uvek slučaj. Ljubav: Dugo već čekate da se stvari raščiste, a sad niste sigurni da imate čak i osnovne tačne informacije o svemu što se dešava. Zdravlje: Bol u želucu može da bude i rezultat psihičkog uznemirenja.

RIBE

Posao: Treba da imate poverenja, ništa vam ne preti, nikakva se zavera ne plete protiv vas. Ljubav: Zaboravite šta ljudi pričaju, samo nastavite svojim putem. Takvi kakvi ste, odlični ste. Zdravlje: Oticanje lica, crvenilo, kijavica. Moguća infekcija ili alergija.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.