Pročitajte dnevni horoskop za 7. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Obaveze su vas okupirale i ne dozvoljavate sebi vreme za odmor. Promenite strategiju i potrudite se da nađete lakša rešenja za postavljene zadatke. LJUBAV: Opustite se i uživajte u romantičnim trenucima i ljubavnom odnosu. Ne razmišljajte negativno. ZDRAVLJE: Pronađite vremena za trening i pozabavite se ishranom.

Bik

POSAO: Kolege na poslu napreduju bolje od vas i to vas frustrira, ali ne dozvolite da to utiče na vaše ponašanje i trud. Vaša požrtvovanost će na kraju biti ptrepoznata i nagrađena. LJUBAV: Prijala bi vam šetnja sa partnerom ili odlazak na večeru. Slobodni će upoznati nekoga tokom putovanja na kraćim relacijama ili u prevoznom sredstvu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO: Trebalo bi da se više koncentrišete i pronađete fokus. Izbegnite greške, mogu skupo da vas koštaju naročito u drugom delu dana. LJUBAV: Setite se početka i svih lepih trenutaka sa partnerom. Trenutna kriza ne mora uvek da znači kraj. ZDRAVLJE: Proverite zdravlje unutrašnjih organa i radite više na imunitetu, skloni ste prehladama.

Rak

POSAO: Osećate da ste preopterećeni obavezama, čini vam se da ništa nećete postići na vreme, ali dobra organizacija sve rešava. Prihvatite saradnju sa Devicom. LJUBAV: Privući će vam pažnju poznanik ili kolega sa posla. Simpatije su obostrane, ali dobro razmislite da li želite da mešate privatno i poslovno. ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.

Lav

POSAO: Nadređeni su zadovoljni vašim radom, uživajte u pohvalama i nagradama koje dobijate. Imate strah od tog da ćete izgubiti poverenje na poslu. LJUBAV: Dobra komunikacija je ključ zdravog odnosa. Ne tražite opravdanja, uvek postoji dovoljno vremena ad pozovete partnera. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i osećaj umora.

Devica

POSAO: Vi ste veoma dobro organizovani i zato vam teško padaju iznenadne situacije. Pokušajte da se naviknete na nepredviđene okolnosti, biće ih sve više. LJUBAV: Zauzetima mogući sukobi sa partnerom i burne svađe u večernjim časovima. Slobodnima poziv od bivšeg partnera. ZDRAVLJE: Niste imuni na prolećni umor, osećate slabost.

Vaga

POSAO: Nemate dovoljno energije da se izborite sa svim zadacima koje ste sebi nametnuli. Potražite pomoć od kolega ili iz okoline. LJUBAV: Posvetite se partneru i saslušajte njegove želje. Potrebno je da više sarađujete međusobno kako biste izgradili kvalitetan odnos. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Prijao bi vam svež vazduh i boravak u šumi.

Škorpija

POSAO: Izbegavajte saradnju sa Bikom i Devicama. Njihovi ciljevi su drugačiji od onih koje vama predstavljaju. Očekuju vas novi projekti. LJUBAV: Zanemarili ste partnera i posvećeni ste samo drugim segmentima života. Aktivirajte se dok ne bude kasno. ZDRAVLJE: Pronađite vremena za vežbanje i boravak u prirodi.

Strelac

POSAO: Imate dobar odnos sa kolegama i nadređenima. Cene vas zbog truda i sveg zalaganja. Potrudite se da tako i ostane, u drugom delu dana moguće sporne situacije u kojima ćete izgubiti strpljenje. LJUBAV: Slobodnima se spremaju iznenađenja. Upoznaćete osobu koja će promeniti tok dešavanja u vašem životu. ZDRAVLJE: Osećate se veoma dobro.

Jarac

POSAO: Probudite kreativnost i pronađite vremena za smišljavanje novih stvari. To može da vam garantuje uspeh i napredak. Ujutru ćete imati dobru koncentraciju, ali vremenom će da opada. LJUBAV: Uživaćete u romantičnim i emotivnim trenucima. Posvetite se partneru i osmislite vreme zajedno. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

Vodolija

POSAO: Imate finanskijskih problema, ali pomoć pristiže od strane roditelja ili rođaka. Očekujte dobitke.. Nezaposlenima moguće dobre poslovne ponude. LJUBAV: Očekuju vas prijatna iznenađenaj od partnera i izlivi nežnosti. Trudite se da se prepustite i uživate. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Ribe

POSAO: Ne prihvatajte ponude ishitreno. Posvetite se trenutnim zadacima i poslu koji radite, skoncentrišite se bolje da biste izbegli sitne greške. LJUBAV: Očekujte primamljive ponude od partnera ili novih poznanika. Moguće su promene na bolje u ovom segmentu. ZDRAVLJE: Promenite način ishrane, nešto u svakodnevnoj rutini vam ne odgovara.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.