Pročitajte dnevni horoskop za 25. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Prvi dan radne nedelje prolazi sporo, gotovo dosadno. Potreban vam je zanimljiv zadatak kroz koji ćete moći da iskažete sve svoje veštine. LJUBAV: Uživate u produženom osećaju zadovoljstva nakon vikenda ispunjenog lepim trenucima. ZDRAVLJE: Dugo se niste osećali ovako dobro.

Bik

POSAO: Sigurni ste u sebe i svoje radne kvalitete, i imate izraženu želju da dominirate. Budite kolegijalniji. LJUBAV: Partner sumnja u vašu vernost. Potrudite se da mu dokažete da greši. ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu.

Blizanci

POSAO: Imate osećaj da ste na trenutnoj poziciji dali sve od sebe i sada žudite za promenom. LJUBAV: Žudite za flertom. Ako ste u vezi, pripazite - partner će lako saznati. Ako ste slobodni, prepustite se osećanjima. ZDRAVLJE: Uradite rutinsku analizu krvi.

Rak

POSAO: Trenutno posao doživljavate samo kao izvor zarade. Ne uživate u radu kao ranije, a to i nadređeni primećuju. LJUBAV: Imate potrebu da stalno budete sa partnerom, da se uopšte ne odvajate. Pazite da partner ne stekne osećaj da ga "gušite". ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

Lav

POSAO: Sve što vam nadređeni povere, izvršavate brže i bolje od očekivanog. Očekujte adekvatnu nagradu. LJUBAV: Veoma ste popularni u društvu, a to sada počinje da smeta partneru. ZDRAVLJE: Krajnje je vreme da pripazite šta jedete.

Devica

POSAO: Vaša urođena pedantnost sada će vam pomoći da uspešno privedete projekat kraju. Dobićete pohvale, ali i adekvatnu nagradu od nadređenih. LJUBAV: Emotivni život vam je pun trzavica. Potrebno vam je nekoliko dana samoće da dobro razmislite o svemu. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja. Možda bi bilo dobro da posetite lekara.

Vaga

POSAO: Niste zadovoljni kako vas tretiraju na poslu i smatrate da zaslužujete bolje. LJUBAV: Partner daje sve od sebe da zadovolji vaše visoke standarde. Nemojte da preterujete jer partner može da pomisli da ne može da ispuni kriterijume i da na kraju odustane od vas. ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Više spavajte.

Škorpija

POSAO: Veoma vas cene u kolektivu, ali ne dajte da vas to ponese. Nastavite da dajete sve od sebe, kao i do sada. LJUBAV: Bez razloga ste ljubomorni i potpuno nepotrebno unosite nemir u vezu. ZDRAVLJE: Posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju, to će vas preporoditi.

Strelac

POSAO: S velikim entuzijazmom pristupate svakom zadatku. Rezultati će biti zadovoljavajući. LJUBAV: Uživate u lepim momentima s porodicom, kojih u poslednje vreme ima na pretek. ZDRAVLJE: Osećate se odlično i puni ste energije.

Jarac

POSAO: Vaša upornost i tvrdoglavost dovešće vas do cilja, ali pazite da se vaše ponašanje ne protumači kao bahatost.  LJUBAV: Pružite partneru pažnju koju zaslužuje i vratiće vam se višestruko. ZDRAVLJE: Problemi sa očnim pritiskom.

Vodolija

POSAO: Umorni ste od jednih istih zadataka. Potreban vam je projekat u kojem biste izrazili svu svoju kreativnost. LJUBAV: Romantično iznenadno putovanje bilo bi pun pogodak u ovom trenutku. ZDRAVLJE: Pazite se povreda kostiju i zglobova.

Ribe

POSAO: Ne možete da se odlučite u kojem smeru želite da se vaša karijera nastavi. Jedna poslovna ponuda pomoći će vam da prelomite. LJUBAV: Ono što vam, je do skoro bilo simpatično kod partnera, sada počinje da vas nervira. Iskreno porazgovarajte. ZDRAVLJE: Muče vas sezonske alergije.

BONUS VIDEO

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&srećna

Potrebno vam je nešto novo.