Pročitajte dnevni horoskop za 26. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Ispred vas su brojne poslovne prilike. Potrudite se da pokažete da ste spremni za njih i da date sve od sebe. U drugom delu dana moguće poznanstvo sa Lavom ili Devicom koje može da utiče na karijeru. LJUBAV: Zauzetima je potreban odmor od svega, imate osećaj da vas partner pritiska. Porazgovarajte sa njim. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Bik

POSAO: U stanju ste da uradite sve kako biste napredovali. Ipak, to nije dobra strategija na duge staze, kolege će vam često biti potrebne, pripazite na ponašanje prema njima. LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja, a to je za kvalitetan odnos ponekad neophodno. Slobodnimamoguće poznanstvo sa Blizancima.ZDRAVLJE: Mogući problemi sa virusima.

Blizanci

POSAO: Vaše ambicije su nekada bile daleko veće, polako ali sigurno ste se udaljili od ciljeva. Napravite promene i potrudite se da budete produktivniji i bolje organizovani. LJUBAV: Očekujete da se pojavi princ na belom konju, ali realnost je ipak drugačija, morate da se potrudite više. U drugom delu dana moguća nova poznanstva. ZDRAVLJE: Moguć kašalj ili kijavica.

Rak

POSAO: Spremni ste na promene i na ozbiljne razgovore sa poslodavcem, ali postajete nestrpljivi. Ne brinite, vaš trudi je zapažen i biće višestruko nagrađen. LJUBAV: Svesni ste svojih grešaka, što je prvi korak ka njihovom ispravljanju. Parovima koji su u sukobu moguće pomirenje i prijatno, romantično veče. ZDRAVLJE: Razmislite o dijeti.

Lav

POSAO: U prvom delu dana očekujte pad koncentracije i gubitak energije, ali pred kraj radnog vremena povećaćete produktivnost. Potrudite se da napravite lepšu atmosferu na poslu i bolje odnose sa kolegama. LJUBAV: Imaćete miran dan, bez mnogo trzavica. Slobodni mogu da očekuju susret sa Strelcem.  ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i prehlada.

Devica

POSAO: Budite spremni za iznenađenaj na poslu, ovaj put prijatna. Moguće su ponude poslovnih putovanja ili neke slične nagrade. Finansijski ste stabilni. LJUBAV: Budite bez brige kada je vaš partner u pitanju, ljubomorni ste bez potrebe. Slobodnima dobar period za izlazak iz sigurne zone i upoznavanje sa strancima. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Vaga

POSAO: Mogući su problemi sa ušteđevinom, nećete imati dovoljno novca za sve što ste planirali. Nezaposlenima moguć poziv na razgovor. LJUBAV: Ignorišete signale poznanika i prijatelja kojima se dopadate. Mogući su pozivi na romantičnu večeru i slično. ZDRAVLJE: Krećite se više i boravite u prirodi češće.

Škorpija

POSAO: Potiskujete svoje potrebe za napredovanjem i usavršavanjem jer nemate dovoljno hrabrosti da razgovarate sa nadređenima. Oslobodite se, čeka vas uspeh. LJUBAV: Nezrelim ponašanjem ste uništili postojeće odnose, ali nije kasno da sve ispravite. Drugi deo dana je pogodan za razgovor i izvinjenja. ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

Strelac

POSAO: Učiniće vam se da su neke ponude mnogo bolj nego što zaista jesu, pa su greške moguće. Konsultujte se sa najbližima pre nego što donesete odluku. LJUBAV: Imate osećaj da ste prevareni ili izigrani od strane partnera. Intuicija vas verovatno ne vara, porazgovarajte sa partnerom što iskrenije. ZDRAVLJE: Moguć pad energije uveče.

Jarac

POSAO: Čini vam se da vas neko od kolega na poslu namerno sabotira ili ignoriše. Ako primetite nesuglasice, držite se podalje od toga, to može skupo da vas košta. LJUBAV: Nemate snage za objašnjenja i duge razgovore sa partnerom, želite da sve bude jednostavnije. Moguće raspravke zbog različitog pogleda na finansije. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

Vodolija

POSAO: Budite slobodni da iznesete svoje ideje pred kolegama, u prvom delu dana ćete imati dosta uspeha u poslu. Moguće povišice ili nagrade. LJUBAV: Prevazići ćete prepreke na koje ste ttrenutno naišli u odnosu, ali morate da budete uporniji. Pokažite da vam je stalo. Slobodnima mogući pozivi od bivših partnera. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Ribe

POSAO: Dobro ste organizovani i koncentrisani na radne zadatke. Potrudite se da tako ostane što duže, jer neko posmatra i prati vaš trud i začaganja. LJUBAV: Uplitanje poslovne sfere u privatnu nije bila dobra opcija. Jedan Jarac može da vam priredi sudbinski susret. ZDRAVLJE: Ne brinete o sebi dovoljno. Odvojite vreme za trening ili izlet u prirodi.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.