OVAN

Posao: Odličan dan za brzinske odluke, koje vam mogu doneti uštedu ili profit. Fokusirajte se na okončanje obaveza, povoljan je dan za sve koji nastupaju u javnosti. Ljubav: Razgovor koji odlažete se konačno mora obaviti danas. Opustite se, povoljan ishod je na pomolu. Zdravlje: Emotivna pitanja vas malo iscrpljuju, morate da predahnete i opustite se.

BIK

Posao: Puni ste optimizma i energije, potrudite se da je ne potrošite na beznačajne stvari. U kontaktu sa ljudima budite uzdržani, bez kritika i komentara. Ljubav: Neočekivana promena na ljubavnom planu, za slobodne pripadnike znaka moguća je ljubavna avantura sa neočekivanim ishodom. Zdravlje: Problemi s kožom, zakažite kozmetičara ili dermatologa.

RAK

Posao: Nemojte dozvoliti da stvari teku mimo vaše kontrole. Uključite se čak i ako niko to ne traži direktno od vas. Ljubav: Nikakvih ozbiljnih problema nema na vidiku. Zdravlje: Obratite pažnju na disanje, podstaknite dotok kiseonika.

LAV

Posao: Odličan je period za razne poduhvate, pokušajte da održite dobro raspoloženje sve do kraja dana. Vreme je i da odužite dugove. Ljubav: Morate da odlučite šta su vam prioriteti. Često žrtvujete privatan život radi posla, nađite bar vremena da to objasnite partneru. Zdravlje: Osetljiv stomak, problemi s varenjem.

DEVICA

Posao: Sagledajte širu sliku i ne plašite se da sanjate ono što vam se sad čini nedostižnim. Možda nećete uspeti uskoro, ali uspećete. Ljubav: Ne ulazite u rasprave sa voljenom osobom, jer ćete možda morati da žrtvujete principe radi opstanka veze. Zdravlje: Ne ignorište signale koje vam telo šalje.

VAGA

Posao: Zbog finansijskih problema niste u stanju da se usredsredite na posao. Potrudite se da se oslobodite dugova. Ljubav: Nedostaje vam toplina, ali to je prolazna situacija. Ne pripisujte sebi krivicu zbog krize u ljubavnom životu. Zdravlje: Pažljivo se pridržavajte propisane terapije.

ŠKORPIJA

Posao: Ostavite stare greške tamo gde im je i mesto - u prošlosti. Nemojte da se vraćate na detalje, bolje se usredsredite na aktuelna pitanja. Ljubav: Bićete otvoreniji nego ikad, vreme je za eksperimente. Zdravlje: Ojačajte imunitetet, proverite krvnu sliku.

STRELAC

Posao: Ne dozvolite sebi da posustanete u ambicijama, još je pred vama mnogo šansi za lepu karijeru. Ljubav: Strpljenje i smirenost je jedino što daje efekta u ovom trenutku. Zdravlje: Morate što pre uspostaviti neku rutinu, neredovan život vas iscrpljuje i psihički i fizički.

JARAC

Posao: Najbolje je da poslušate svoju intuiciju. Ako i dalje nise sigurni u odluku, razmislite još samo o detaljima. Ljubav: Ne odlažite važne stvari za sutra. Zdravlje: Treba da shvatite ozbiljno upozorenja da ne primenjujete stroge, iscrpljujuće dijete.

VODOLIJA

Posao: Nemojte da odustajete od puta kojim ste krenuli. Možete da ostvarite velike rezultate. Ljubav: Srećan dan bez burnih emocija, svaki kompromis će moći lako da se postigne. Zdravlje: Uzdržite se od alkohola, plairajte više vremena za san i odmor. 

RIBE

Posao: Budite odlučni, pred vama su dobre prilike, moguća odlična zarada. Zaposleni u administraciji treba da naprave plan kako da obave nagomilane poslove. Ljubav: Što više vremena provedite s partnerom, zajedničke aktivnosti jačaju vezu. Zdravlje: Odrecite se masnih i prženih namirnica, samo lagana hrana. 

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.