Pročitajte dnevni horoskop za 23. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Zanemarite priče koje slušate na poslu o svojim kolegama, istina je daleko od toga. Fokusirajte se na ra i na svoje zadatke. Izbegavajte ogovaranja. LJUBAV: Niste sigurni u svoj odnos, ali retko se viđate, pa se zbog toga tako osećate. Potrudite se da poradite na odnosu i da češće provodite vreme zajedno. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Bez tegoba.

Bik

POSAO: Radite sve kako biste se dopali kolegama i poslodavcu, ali nema potrebe za tim. Vaš rad pokazuje koliko ste posvećeni i očekujte nagradu za trud. LJUBAV: Jedan Lav želi da vam priđe, ali vi ste isuviše hladni i izgledate nedodirljivo. Budite otvoreniji za komunikaciju i trudite se da uočite signale. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

Blizanci

POSAO: Prebrodićete sve prepreke, ali na tom putu ćete pomalo zapostaviti druge aspekte života. Trudite se da napravite dobar balans i da sve postignete. Moguća saradnja sa Strelcem. LJUBAV: Imate dobro izgrađen odnos, uživajte u njemu i trudite se da postignete svoje ciljeve. Slobodnima moguće poruke ili pozivi od osobe koja im se dopada. ZDRAVLJE: Nesanica.

Rak

POSAO: Niste dali sve od sebe i zato se osećate nezadovoljno. Morate da promenite navike i da se potrudite više, kako biste pokazali koliko vredite. LJUBAV: Komunikacija je najvažnije za zdrav i dobar odnos. Ne prećutkujte partneru mnogo stvari i trudite se da ga više poštujete. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Krećite se više.

Lav

POSAO: Ušli ste u kreativnu fazu i neće vam prijati poslovi koji se svode na račune ili pretrpanost papirima. Pokažite svoje talente, sad je prava prilika. U drugom delu dana važni sastanci. LJUBAV: Volite da upoznajete nove ljude i da sklapate prijateljstva. To može da izazove ljubomoru i napravi probleme u odnosu. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Devica

POSAO: Pogrešili ste prilikom donošenja nekih odluka. Vremenom ćete uvideti da se to dosta odražava na karijeru. U prvom delu dana moguć razgovor sa Lavom koji može da utiče pozitivno na ova dešavanja. LJUBAV: Prijalo bi vam da sa partnerom odete na kraće putovanje ili izlet. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Vaga

POSAO: Mogući su problemi sa finansijama i morate mnogo da se potrudite kako biste ih rešili Razmislite o dodatnom poslu. LJUBAV: Obratite pažnju na ponašanje kolega na poslu ili bliskih saradnika. Neko od njih će možda pokušati sa vama da ostvari dublji, romantični odnos. Slobodnima moguće poznanstvo sa Lavom. ZDRAVLJE: Unosite više tešnosti.

Škorpija

POSAO: Budite otvoreniji prema nadređenima. Dugo prećutkujete stvari koje vas tište, potrudite se da sve raspravite na vreme. Čuvajte se saradnje sa Vodolijom, ima iznenađujuće namere. LJUBAV: Nemate dovoljno hrabrosti da napravite promene, a osećate se nesigurno i nezadovoljno. Porazgovarajte sa nekim o tome. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

Strelac

POSAO: Unosite vedrosti i lepo raspoloženje u vaš kolektiv. Imaćete zanimljiv dan, pun lepih iznenađenja i prijatnih sastanaka. Saradnja sa Bikom može da bude uspešna. LJUBAV: Zauzetima mogući problemi sa prevarom ili laganjem. Proverite ponašanje partnera i razgovarajte o sumnjama. ZDRAVLJE: Odmarajte se više.

Jarac

POSAO: Opustili ste se što se tiče finansija i zbog toga možete da naiđete na probleme. Razgovarajte sa kolegama o mogućim ponudama za dodatne poslove, postoji mogućnost dobriih ponuda na postojećem poslu. LJUBAV: Zauzetima svađe u večernjim časovima. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i bakterija.

Vodolija

POSAO: Pokušajte da pokažete više tolerancije prema okruženju i novim klijentima. Nemate strpljenaj, i to može skupo sda vas košta. LJUBAV: Zanemarili ste partnera i zbog toga je nastao osećaj otuđenosti. Potrudite se da budete kreativniji u odnosu. U drugom delu dana romantična iznenađenja. ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Ribe

POSAO: Spremite se za saradnju sa Bikom ili Blizancima. U drugm delu dana pad koncentracije i energije. LJUBAV: Zauzetima moguće nesuglasice povezane sa važnim odlukama o budućnosti. Slobodnima nova poznanstva i moguć početak romantičnog odnosa. ZDRAVLJE: Odmorite se. Nemate dovoljno energije za svakodnevne aktivnosti.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.