Pročitajte dnevni horoskop za 16. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Potrudite se da manje kasnite na posao, neko je to ipak primetio, iako vam se čini da nije. Trebalo bi odgovornije da se ponašate prema poslovnim obavezama i da ih završavate na vreme. Uspešna saradnja sa Lavom. LJUBAV: Potpuno ste zanemarili sebe i svoje potrebe. Potrudite se da to promenite. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak i puls.

Bik

POSAO: Zabrinuti ste zbog nedavnih dešavanje i uznemirujućih događaja. Porazgovarajte sa nekim o tome kako bi vam bilo lakše. Izbegavajte saradnju sa Blizancima. LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba kod koje imate šanse, ali niste dovoljno hrabri. Slobodno napravite prvi korak. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Blizanci

POSAO: Razmišljate o pormeni radnog mesta, ali ni sami niste sigurni šta bi za vas bila bolja opcija. Moguća uspešna saradnja sa Jarcem ili Ovnom. LJUBAV: Očekujte prijatno iznenađenje od partnera. Prepustite se romantici i zajedničkom uživanju u dvoje.  ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima ili bolovi u kostima. Ne zanemarujte simptome, kontrolišite zdravlje.

Rak

POSAO: U kolektivu je dobra atmosfera i zbog toga vam je lakše da radite. Trudite se da tako i ostane, pružite pomoć drugima kada vam se ukaže prilika, bićete višestruko nagrađeni. LJUBAV: Imate problem sa komunikacijom, kao da ne slušate šta partner ima da vam kaže. Fokusirani ste samo na sopstvene probleme. ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi.

Lav

POSAO: Bez adekvatne podrške nećete moći da završite sve obaveze, zato razgovarajte sa nadređenima o tome i napravite bolju organizaciju. Prihvatili ste zadatke za koje niste dovoljno spremni. LJUBAV: Pokušavate da se približite jednom Raku, ali vam se čini da nemate šanse. Budite slobodniji u pristupu i otvoreniji za komunikaciju. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

Devica

POSAO: Moraćete da se naviknete na to da radite više stvari istovremeno i da se snalazite. Volite organizaciju, ali nije uvek sve moguće predvideti. LJUBAV: Neko iz okruženja želi da pridobije vašu pažnju, ali mu ne uspeva. Potrudite se da budete pristupačniji i otvoreniji za upoznavanje i komunikaciju. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Vaga

POSAO: Vaš trud će biti nagrađen. Očekujte pohvale i finansijske naknade. Uspešna saradnja sa Strelcem ili Bikom. LJUBAV: Slobodnima moguće poznanstvo sa Devicom ili Jarcem. Trudite se da ne mešate posao i ljubav, to može da ima loše posledice po vašu karijeru i poslovni uspeh. ZDRAVLJE: Ne unosite dovoljno tečnosti.

Škorpija

POSAO: Pazite više na novac i važna dokumenta, moguće komplikacije na finansijskom planu. Prihvatite saradnju sa Ovnom, može da vam donese višestruku korist. LJUBAV: Partner primećuje da ste se ohladili i da nemate više interesovanja za napredovanje u vezi. Potrudite se da to ispravite, ako ne želite da dođe do raskida. ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro.

Strelac

POSAO: Ne odustajete lako od nečega što zacrtate, ali počinjete da sumnjate u uspeh započetih poslova. Razgovarajte sa kolegama o problemima na koje nailazite. Izbegavajte saradnju sa Lavom. LJUBAV: Slobodnima moguće poznanstvo sa Jarcem koje može da dovede do ljubavnog odnosa. Očekujte iznenađenaj u večernjim satima. ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

POSAO: Izgubili ste puno vremena u planiranju, a malo stvari ste zaista odradili. Pokušajte da budete produktivniji. U drugom delu dana mogući ozbiljni razgovori sa poslodavcima. LJUBAV: Vreme je da promenite okruženje. Razmislite o odlasku na putovanje bez partnera, potrebno vam je da se osamite na kratko. ZDRAVLJE: Priuštite sebi odmor i relaksaciju.

Vodolija

POSAO: Kolege će pdoeliti neke važne, poverljive informacije sa vama, trudite se da ne izigrate njihovo poverenje. Bićete fokusiraniji u drugom delu dana. LJUBAV: Partner sumnja u vašu ljubav jer je ne pokazujete na pravi način, potrudite se da se više posvetite odnosu. Slobodnima moguća nova poznanstva. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Ribe

POSAO: Primetićete da kolege imaju primedbe na vaš rad, ali nemojte to shvatiti kao zlonamerne kritike. Uvažite tuđa mišljenja i stavove, čak i ako su znatno različiti od vaših. LJUBAV: Slobodnima mogući susreti sa bivšim partnerima i ponovno započinjanje ljubavnog odnosa.Zauzetima bez promene. ZDRAVLJE: Promena vremena će vam možda izazvati glavobolju.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna