Pročitajte dnevni horoskop za 17. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Osećate se loše zbog postupaka koje ste napravili u prethodnom periodu. Izgubili ste strpljenje i zbog toga osećate nelagodu. Oprezno sarađujte sa Lavovima ili Strelčevima. LJUBAV: Očekujte prijatna iznenađenja od partnera. Spremni ste da učinite naredni korak u odnosu. Slobodnima moguća zanimljiva poznanstva i prolazne avanture. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Bik

POSAO: Nadređeni vas cene, dosta ste se potrudili oko prethodnih obaveza. Moguća saradnja sa Rakom i Blizancima. LJUBAV: Jedan Ovan želi da vam se približi i da vas bolje upozna, ali vi to ne dozvoljavate. Obratite pažnju na ponašanje ljudi iz vašeg okruženja. ZDRAVLJE: Uvedite zdravije navike u svakodnevicu. Pazite na ishranu.

Blizanci

POSAO: Preumorni ste i potreban vam je odmor i relaksacija. Kada niste na poslu trudite se da se potpuno opustite i zaboravite na probleme koji vas tamo čekaju. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju konačno započinjanje romantičnog odnosa sa osobom sa kojom se viđaju. Zauzetima bez promene. ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

Rak

POSAO: Razmislite o promeni radnog mesta, osećate preveliki pritisak. Porazgovarajte sa porodicom o planovima i očekujte njihovu podršku. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju bliski susret sa bivšim partnerima ili sa značajnom osobom iz prošlosti. ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u mišićima i zglobovima. Aktivirajte se više, radite adekvatne vežbe.

Lav

POSAO: Saradnja sa kolegama vam je uspešna, to cene i vaši nadređeni. Moguće su privatne posete ili sastanci sa poslovnim partnerima. LJUBAV: Porazgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči. Prijao bi vam kratak odmor ili jednodnevni izlet sa partnerom. Budite romantičniji. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i nesanica.

Devica

POSAO: Pokušajte da napravite što bolji plan za narednu nedelju. Dobra organizacija će vam olakšati obavljanje zadataka i obezbediće vam više vremena za odmor i opuštanje. LJUBAV: Iza vas su problematični odnosi, pa možete da očekujete da nešto od toga utiče na sadašnju vezu. Komunikacija sa partnerom nije na najboljem nivou. ZDRAVLJE: Odmorite se.

Vaga

POSAO: Dali ste sve od sebe u prethodnom periodu, ali mnogi to nisu primetili. Ne dozvolite da se osetite iskorišćeno od strane kolega. Fokusirajte se na lične ciljeve. LJUBAV: Čekaju vas raspravke i sitni problemi u odnosu. Slobodni možda upoznaju osobu sa kojom će stupiti u ljubavnu vezu. ZDRAVLJE: Proverite zglobove i tetive.

Škorpija

POSAO: Vreme je da prestanete da pokazujete lažnu skromnost. Prihvatite pohvale i nagrade koje vam sleduju. Izbegavajte saradnju sa Bikom. LJUBAV: Provedite više vremena sa partnerom nasamo. Ne dozvolite da prijatelji i porodica utiču negativno na vaš odnos. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom i osećaj nelagode u stomaku.

Strelac

POSAO: Odredite sebi jasnije ciljeve, kako biste brže napredovali. Zbunjeni ste zbog neorganizvanosti na poslu, ali vremenom ćete se prilagoditi. Reagujete impulsivno. LJUBAV: Slobodnima moguće afere sa zauzetim osobama. Izbegavajte mešanje ljubavnih i poslovnih odnosa. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju unutrašnjih organa.

Jarac

POSAO: Trudite se da pronađete posao koji vas ispunjava više od trenutnog. Nezaposlenima moguće primamljive ponude. LJUBAV: Uživajte u odnosu i romantici. Opustite se i trudite se da ne tražite sitne greške u ponašanju partnera, niko nije savršen. Slobodnima moguće poruke ili pozivi od velikog značaja.  ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Vodolija

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja za monotone zadatke. Razmislite da li postoji način da izbegnete poslove koji vas previše umaraju. Mogući finansijski problemi. LJUBAV: Ne ignorišite poruke i pozive od prijatelja i poznanika. Neko od njih će možda pokušati da stupi sa vama u romantičan odnos, dajte mu šansu. ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.


Ribe

POSAO: Upoznati ste sa inovacijama u poslu, ali ih ne primenjujete na pravi način. Razgovarajte sa kolegama i nadređenima o načinu rada koji vas buni. LJUBAV: Nema svrhe da pokušavate da popravite odnos u kom je druga strana potpuno nezainteresovana. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna