OVAN

Posao: Posebno se fokusirajte ako radite s novcem, ulaganjima, planovima finansijske prirode. Dobre su prilike za sve koji se bave gradnjom ili nekretninama. Ljubav: Dobijate pozitivne signale romantične prirode, ali bezuslovnu ljubav ćete dobiti samo od najbližih članova porodice. Svi drugi će vam postaviti bar jedan uslov. Zdravlje: Nova organizacija treninga će delovati pozitivno.

BIK

Posao: Moguća je nova organizacija rada, promena posla ili možda samo selidba. Vodite računa o eventualnim gubicima, možda materijalne prirode, možda u papirima ili podacima. LJUBAV: Divan dan za sve zaljubljene, usamljeni moraju da budu strpljivi. ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba tačka, smanjite masnu i slatku hranu, više zeleniša, a naročito što više tečnosti.

BLIZANCI

Posao: Danas je vreme da zasijate, a posebno će blistati oni koji imaju dobru sposobnost da se adaptiraju. Zvezde će pomagati i onima koji su talentovani za rad s ljudima i imaju dobru komunikaciju. LJUBAV: Očekujte iznenađenja, ali i test za vašu fleksibilnost. Budite otvoreni za predloge. Zdravlje: Puni ste energije, ali i skloni preterivanju. Budite umereniji u svemu.

RAK

Posao: Opterećuje vas atmosfera na poslu, sa mnogima ne delite ni mišljenje o aktuelnoj situaciji, a ni viziju za budućnost. Razmišljajte o tome da napravite malu distancu. Ljubav: Malo ste izgubili onu prijateljsku osnovu u odnosu s partnerom. Pokušajte da je obnovite, pronađite nešto novo što će vas oboje interesovati. Zdravlje: Pod jakim ste stresom, neophodno vam je da što pre provedete malo vremena u prirodi.

LAV

Posao: Da li ste zaista na onom mestu u karijeri gde biste želeli da budete u karijeri? Ako niste, pokušajte da radite ono što želite prvo honorarno, pa proverite da li je to stvarno za vas. Ljubav: Možda je vreme da predstavite svog novog partnera prijateljima, iskrene i duboke emocije će naići na odobravanje. Zdravlje: Osećate se umorno, a zapravo vam treba više aktivnosti.

DEVICA

Posao: Odlična energija danas, vreme je da unesete promene koje ste priželjkivali. Spremnost na rizik vas prati i u javnosti i u privatnom životu. Ljubav: Moćna vam je harizma, dan vam je ispunjen radošću i strašću. Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom i varenjem.

VAGA

Posao: Radite s lakoćom, imate dosta energije, pa ćete uspeti da sve završite u roku. Nekoliko prepreka prolazite samo zahvaljujući brzini i intuiciji. Ljubav: Pažljivo sa izjavama, partner može da vrlo duboko primi k srcu nešto što kažete u brzini. Zdravlje: Bićete iscrpljeni, jer čitav dan provodite u tenziji.

ŠKORPIJA

Posao: Težak razgovor na poslu, koji ste možda već nekoliko puta želeli da odložite. Pristupite mu otvoreno, ne možete izmeniti ono što se dogodilo, ali možete da pokažete spremnost na promene za ubuduće. Ljubav: U redu je da imate neke tajne, ali ne dozvolite da partner postane nesiguran i zbunjen. Zdravlje: Osetljivi ste i lako se rastužite, razmislite o nekoj aktivnosti koja vas umiruje i stabilizuje.

STRELAC

Posao: Doći će do izražaja vaši kvaliteti, a ako vas neko uporno provocira, proverite da li ima neku skrivenu agendu. Ljubav: ČIni vam se čudno ponašanje partnera, ali do kraja dana će doći lepo iznenađenje. Zdravlje: Radite dok ne padnete, ali imajte na umu da vas to stvarno može mnogo koštati.

JARAC

Posao: Danas vas čeka velika poslovna aktivnost, nećete moći da predahnete tokom celog dana. Oslobodite se bar onih neprijatnih kontakata koje možete da završite i sledeće nedelje. Ljubav: Nemojte ostati kod kuće večeras, biće vam lepe u nekom bučnom društvu. Zdravlje: U dobroj ste formi, ali nemojte da izbegavate sistematski pregled.

VODOLIJA

Posao: Budite oprezni i ne donosite prebrze odluke, naročito ako nemate dovoljno informacija. Ne počinjite danas važniji posao, ali počnite da razmišljate kako da prikupite malo kapitala. Ljubav: Slušajte glas razuma. Želite radikalnu promenu, pazite da ne napravite nepopravljivu štetu. Zdravlje: Proverite krvnu sliku, možda su vam potrebni neki suplementi.

RIBE

Posao: Ne gurajte se u prvi plan, to se neće dopasti ni šefovima ni kolegama. Malo razmislite i o svom ponašanju, potražite savet iskusnijeg. Ljubav: Nema potrebe da se obuzdavate, moguća je strasna romansa. Zdravlje: Osetljiva leđa i vrat, prijala bi vam kombinacija lakih vežbi i masaže.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.