Pročitajte dnevni horoskop za 14. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: U jutarnjim satima očekujte nalet energije i produktivnost. Obavite sve važne poslove u toku dana jer će rokovi biti kraći nego što sada mislite. LJUBAV: Razgovarajte sa partnerom o svojim potrebama i željama. Uvažiće ih, iako sumnjate u to. Slobodnima moguće poznanstvo sa Lavom. ZDRAVLJE: Proverite vid. Posvetite više pažnje preventivi.

Bik

POSAO:  Niste dovoljno sigurni u sebe, iako drugi veruju u vas. Razmislite o promenama koje možete da uvedete u poslovni prostor i tako postignete lepšu atmosferu. LJUBAV: Napravili ste greške koje su vas dosta koštale, ali nemojte da se osvrćete u prošlost. Gledajte napred, očekuju vas nova poznanstva. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i vrtoglavice.

Blizanci

POSAO: Očekujte ponudu od jednog Jarca, ali se konsultujte sa kolegama pre nego što je prihvatite. Zvučaće primamljivije nego što zapravo jeste. LJUBAV: Osobe iz prošlosti vam ne izlaze iz glave, a mogući su i susreti sa njima u večernjim satima. Zauzeti će imati uobičajeni dan, bez konflikta. ZDRAVLJE: Posvetite se sebi i pronađite vremena za opuštanje.

Rak

POSAO: Počeli ste da se zbližavate sa kolegama, ali pokušajte da ne iznosite baš sve svoje ideje drugima. Postoji mogućnost da će ih neko plasirati pre vas. Pazite na saradnju sa Devicom. LJUBAV: Moguće svađe i prepirke sa partnerom u vezi sa finansijama. Pokušajte da saslušate i drugu stranu i pronađete kompromis.  ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Lav

POSAO: Nećete zadovoljiti svoja očekivanja, ali ponekad postavljate previše visoke ciljeve. Razmislite otome da napravite realnije planove. LJUBAV: Isfrustrirani ste zbog posla i problema sa prijateljima i to prenosite na vezu. Pokušajte da prilagodite ponašanje situaciji i da se više posvetite partneru kada ste zajedno. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Devica

POSAO: Nemate vremena za gubljenje i opterećivanje tuđim mišljenjem. Zanemarite ogovaranja kolega i posvetite se poslu i napredovanju. Moguća saradnja sa Vagom. LJUBAV: Iako vam se čini da ste sve pokvarili u vezi, u drugom delu dana će uslediti razrešenje i poboljšanje situacije. Opustite se. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Vaga

POSAO: Nije pravo vreme za razgovor o povišici, strpite se još malo. Mogući su veliki projekti na kojima ćete raditi sa Devicom ili Lavom. LJUBAV: Stavili ste svoje potrebe na prvo mesto, ali vas to ne čini zadovoljnima. Promenite pristup vezi i trudite se da čujete i drugu stranu. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Krećite se više.

Škorpija

POSAO: Razmislite o svemu što ste do sada uradili za kompaniju i proverite da li ste dovoljno plaćeni za svoja zalaganja. Mogući finansijski problemi i greške prilikom plaćanja. LJUBAV: Već dugo izbegavate susret sa osobom koja vam se dopada, ali ona to primećuje. U drugom delu dana slobodnima moguće poznanstvo sa Bikom ili Vodolijom. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Strelac

POSAO: Uspešno ćete završiti započeti projekat ali klonite se dalje saradnje sa kolegama koje nisu pokazale dovoljno interesovanja. Naučite da se izborite za svoja prava na poslu. LJUBAV: Jedan prijatelj ili poznanik pokušava da vam se približi. Obratite pažnju i pokušajte da ga ne ignorišete. ZDRAVLJE: Osećate se bolje, ali vremenske prilike utiču na vaše raspoloženje.

Jarac

POSAO: Moguće ponude za odlazak na poslovno putovanje ili terenski rad. Proverite uslove pre nego što prihvatite posao i porazgovarajte o tome šta se od vas očekuje. Klonite se saradnje sa Vodolijom. LJUBAV: Sve teče kao po planu, ali vi ste i dalje nezadovoljni. Porazgovarajte sa partnerom o tome. ZDRAVLJE: Naspavajte se.

Vodolija

POSAO: Stavili ste posao na prvo mesto, a imate osećaj da to niko ne ceni dovoljno. Pokušajte da uskladite obaveze na poslu sa drugim aktivnostima. LJUBAV: Izgubili ste poverenje bliske osobe. Pokušajte da ga povratite, nije sve izgubljeno. Slobodnima moguće poznanstvo sa Lavom ili Devicom koje će prerasti u ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

Ribe

POSAO: Kolege su ljubomorne na vaše uspehe, ali to ne treba da vas opterećuje. Vremenom će situacija biti okrenuta u vašu korist. UMoguće ponude za saradnju od Jarca. LJUBAV: Slobodni treba da se opredele, neće više biti moguće da "sedite na dve stolice". Zauzetima moguće prijatno iznenađenje od partnera u vidu putovanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna