Pročitajte dnevni horoskop za 13. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Dovoljno ste se zalagali više od drugih, vreme je da napravite pauzu i predahnete od tolikih obaveza. Atmosfera na poslu će u drugom delu dana biti neprijatna. LJUBAV: Posvećeni ste partneru, ali zaboravljate koliko je važna i ljubav prema sebi. Pokušajte to da osvestite. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i vrtoglavice.

Bik

POSAO: Očekujte povišicu ili pohvale od nadređenih. Vaši zadaci su uspešno obavljeni, to može da izazove ljubomoru kod kolega. LJUBAV: Posvetite više pažnje partneru. Niste sigurni u svoje izbore i odluke, ali uvek imate vremena za ispravku. ZDRAVLJE: Nemate energije i osećate se iscrpljeno, možda je vreme da se pokrenete i provedete vreme u prirodi.

Blizanci

POSAO: Iako ne radite stvari dovoljno brzo, vi ste izuzetno precizni i tačni, što mnogi kod vas cene. Izbegavajte saradnju sa Strelcem i Devicom. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju poznanstvo sa Lavom ili Vodolijom. Stupićete u kontakt, ali budite oprezni. ZDRAVLJE: Problemi sa viškom kilograma neće nestati sami od sebe. Potrudite se.

Rak

POSAO: Često ulazite u konflikte i sigurni ste da ste u pravu, ali ipak je vreme da spustite loptu. Trudite se da se pokažete u boljem svetlu. LJUBAV: Prepustite se romantici i uživanju u večernjim satima. Razgovarajte sa partnerom o svojim potrebama i željama. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali pazite na mentalno zdravlje. Spavajte dovoljno.

Lav

POSAO: Ujutru ćete biti izuzetno produktivni, ali tokom dana će energija opadati. Pokušajte da završite sve obaveze u prvom delu dana kako biste izbegli greške. LJUBAV: Ne želite da se odreknete sopstvenih zadovoljstava i zbog toga nailazite na probleme u vezi. Moraćete da pronađete kompromisno rešenje. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Devica

POSAO: Ne prihvatate kritike lako, što bi trebalo da promenite. Nisu uvek zlonamerne, ponekad vam samo kolege ukazuju na greške da biste izbegli dalje probleme. LJUBAV: Komunikacija je najvažnija za kvalitetan odnos. Razgovarajte sa partnerom otvoreno o svemu što vas tišti. Pronaći ćete zajedničko rešenje. ZDRAVLJE: Proverite bubrege.

Vaga

POSAO: Plašite se da će neko da vas zameni ako odete na duže bolovanje ili odmor, ali nema razloga za brigu. Izbegavajte saradnju sa Bikom. LJUBAV: Dajte prostora partneru za njegove lične potrebe i ciljeve. Pravite lošu atmosferu u vezi i izazivate pritisak stalnom kontrolom. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak i srce.

Škorpija

POSAO: Ukazaće vam se nove prilike za saradnju sa Devicom i Jarcem. Pre nego što ih prihvatite, konsultujte se sa bliskim ljudima iz okruženja. LJUBAV: Zauzetima moguće svađe u drugom delu dana. Slobodni mogu da očekuju uobičajeni dan, bez iznenađenja. ZDRAVLJE: Ne unosite dovoljno tešnosti u organizam, potrudite se da to promenite.

Strelac

POSAO: Provodite previše vremena u analizi prethodnih radova, umesto da se fokusirate na nove projekte. Ono što je prošlo ne možete više da ispravite, gledajte napred. LJUBAV: Pokazujete previše ljubomore u nekim situacijama. Razgovarajte sa partnerom o problemu poverenja i zašto je do njega došlo. ZDRAVLJE: Moguć osećaj malaksalosti i umor.

Jarac

POSAO: Bežite od velike odgovornosti i zato ste stalno u mestu. Oslobodite se i prihvatite nove ponude kako biste napredovali. Uspešna saradnja sa Devicom. LJUBAV: Mogući susreti sa bivšim partnerima. U drugom delu dana slobodni mogu da očekuju poznanstvo sa Vodolijom. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa disanjem kao i nesanica.

Vodolija

POSAO: U drugom delu dana ćete dobiti ponude za odlazak na poslovno putovanje. Konsultujte se sa porodicom pre nego što ih prihvatite. LJUBAV: Zaboravite na afere iz prošlosti kojima se opterećujete. Krenite dalje i budite otvoreni za nova poznanstva. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa. 

Ribe

POSAO: Moguće su ponude za poslovnu saradnju sa Bikom ili Jarcem. Ne prihvatajte ih bez konsultacije sa ostalim kolegama. LJUBAV: Zauzeti će imati uobičajeni dan, bez svađe. Slobodnima moguć ulazak u vezu sa prijateljem ili poznanikom. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama i prehladi. 

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna