OVAN

POSAO: Osećate pomalo nedostatak energije, ali vi se brzo oporavite kada su vaši interesi u pitanju.  LJUBAV: Zainteresovani ste emotivno za osobu koja je rođena u znaku Ribe. Ona ima neku suptilnost i toplinu koja će vas raznežiti.  ZDRAVLJE: Nećete biti u problemu.

BIK

POSAO: Niste razmišljali da biste mogli da se okrenete poslovima nekretnina, investicija. Danas možete da računate na nešto konkretnije poslovanje iz te oblasti.  LJUBAV: Intrigira vas jedna Devica. Ona je za vas najstabilnija, voli vaš smisao za porodicu, kuću, dom. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa lekom koji uzimate kao terapiju.

BLIZANCI

POSAO: Vaš Merkur uskoro kreće direktno i daće vam briljantnu ideju. To je nešto o čemu ste razmišljali ranije. Sada je vreme da se aktivirate.  LJUBAV: Slobodni Blizanci očekuju susret sa Lavom ili pomalo teškim ali ipak zanimljivim Jarcem.  ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima koji traže edukaciju najbolje bi bilo da radite sa decom. Odrasli vas previše opterećuju.  LJUBAV: Udvara vam se jedna Vodolija i to duži period, a vi nikako da shvatite da je to put u ljubav. Sklanjate se, povlačite, pravi ste predstavnik svog znaka.  ZDRAVLJE: Čuvajte stomak, digestivni trakt osetljiv.

LAV

POSAO: Borba sa autoritetima je karakteristična. Neko vam se meša u posao i u stavove. To nijedan Lav ne voli. Moraćete da pretrpite razne uticaje osoba koje su oko vas.  LJUBAV: Posebno obratite pažnju na jednu Škorpiju koja nije preterano naklonjena, a pokazuje se kao veliki udvarač.  ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje koje vam je jako oslabljeno, posebno nervni sistem.

DEVICA

POSAO: Obnovićete jedan poslovni kontakt koji ste izgubili ranije. Niste preterano sigurni da će to ići dobrim putem.  LJUBAV: One Device koje još uvek traže idealnog partnera neće ga naći.  ZDRAVLJE: Česte upale grla ili glasnih žica.

VAGA

POSAO: Ovaj dan je vrlo iscrljujući za Vage a posebno za umetnike, muzičare ili osobe koje rade neki javni posao. Novac vam nije naklonjen.  LJUBAV: Ako ste upoznali osobu iz znaka Riba, imaćete razloga da se više i vežete za tu osobu. Ona je sanjalica, maštovita baš onako kako vi volite.  ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa Devicom ili Blizancima je oteža ali nije nemoguća. Budite uvereni da će oni pre svega da shvate šta želite, samim tim ostvarićete svoj san, preko njih.  LJUBAV: Dan strasti, nežnosti, ljubavi. Iskoristite svaki slobodni trenutak koji je pred vama. Obostrana razmena emocija sa jednim Bikom ili Lavom.  ZDRAVLJE: Problem sa crevima, stomakom.

STRELAC

POSAO: Morate da se oslonite isključivo na svoju dobru intuiciju a faktor sreće vas prati gde god da ste.  LJUBAV: Strelac koji želi da uživa u ljubavi mora da se više posveti partneru. Samoživi ste. Možete zbog toga i ostati sami.  ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Vi ste upravo jedan od najjačih i najambicioznijih znakova zodijaka. Kada vam se ukaže put za nešto novo vi idete pa po cenu i da pogrešite, što se naravno, teško dešava. LJUBAV: Ljubav sa Bikom vas čini jakim, sigurnijim u sebe. Ako ste u vezi sa Rakom onda sve prepustite njemu.  ZDRAVLJE: Kosti, kičma osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Sijate na poslu. Uradili ste veliko delo koje vas vodi dalje u velike poslovne poduhvate. Imate novca.  LJUBAV: Vodolije u braku imaju predispoziciju za bolji odnos sa partnerom ukoliko ste odnosi sa decom dovedu u normalu.  ZDRAVLJE: Često vam strada stomak od nervoze.

RIBE

POSAO: Poslovno ćete uživati u onome što radite, ali će vam novac biti mnogo važniji od svega. Morate da sarađujete sa Vodolijom.  LJUBAV: Pred vama lepa ljubav na vidiku. Prepustite se uživanju.  ZDRAVLJE: Odlično.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković