OVAN

POSAO: Osmeh na lice, obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću.  LJUBAV: Emotivno više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju.  ZDRAVLJE: Zdravstveno je potrebno da se krećete više.

BIK

POSAO: Morate biti usmereni na trenutni problem koji je pred vama. Novac koji vam je potreban za ulaganje.  LJUBAV: Možda bi mogli emotivno da se aktivirate. Zamiljive večeri vas čekaju sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou.  ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate.

BLIZANCI

POSAO: Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ovaj dan.  LJUBAV: Posle dužeg vremena vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak.  ZDRAVLJE: Smirite malo tenziju. Uznemirenost.

RAK

POSAO: Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla.  LJUBAV: Morate da zaustavite nemir u vezi u kojoj se nalazite. Biće bolje od sledećeg dana.  ZDRAVLJE: Za zdravlje je potrebno da razmišljajte pozitivnije.

LAV

POSAO: Svaki Lav koliko bio realan, a prilično jeste, ipak zna da će snovi biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje.  LJUBAV: Dobro se osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod vas.  ZDRAVLJE: Zdravstveno očekujte alergije na određenu vrstu hrane.

DEVICA

POSAO: Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan, cela sedmica da se stabilizujete.  LJUBAV: Ako ste zauzeti onda ćete najbolje provesti veče sa osobom koja vas voli najviše na svetu.  ZDRAVLJE: Odmorite se.

VAGA

POSAO: Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu.  LJUBAV: Vage u braku imaju partnera koji ih pomalo zatvara, "guši".  ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje leči sve. 

ŠKORPIJA

POSAO: Dobro razmislite pre nego uđete u bilo kakav dil sa nekim. Novac prištedite. Budite strpljivi.  LJUBAV: Emotivno stabilizacija sa Rakom koji vas iščekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije.  ZDRAVLJE: Donji deo kičme osetljiv posebno kod mlađe populacije.

STRELAC

POSAO: Neko iz vaše familije mora da radi sa vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje.  LJUBAV: Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da vas pomeri iz mesta je Vaga i to dupla.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro.

JARAC

POSAO: Poslovna ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju.  LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca.  ZDRAVLJE: Vi imate stav da emocije čine zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć.  LJUBAV: Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas, verna do kraja, bez rezerve.  ZDRAVLJE: Čulo vida vam strada od preteranog rada.

RIBE

POSAO: Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet.  LJUBAV: Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga.  ZDRAVLJE: Zdravstveno, pluća i sinusi su vam osetljivi.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković