OVAN

POSAO: Vaši planovi su veliki, idu ispred drugih. Imate energije više nego što ste mislili. LJUBAV: Emotivno ste neodoljiva osoba. Partner je neko ko vas voli i svaki trenutak želi da provede sa vama.  ZDRAVLJE: Pozabavite se vašom telesnom težinom.

BIK

POSAO: Imate osećaj da nije potrebno previše da ulažete, ali dan koji je ispred vas je dinamičan i pitanje je da li ćete uspeti da se organizujete u željenom smeru.  LJUBAV: Ukoliko ste nervozni i zdravstveno napeti, najbolje bi bilo da odete uskoro sa partnerom na kraći put.  ZDRAVLJE: Potrebna rehabilitacija, odmor…

BLIZANCI

POSAO: Saradnja sa Rakom ili osobom u podznaku Rak vam može obezbediti sigurniju poslovnu saradnju.  LJUBAV: U ljubavi zanimljiv period za sve one koji su sami. Imate ispred sebe osobu punu duha i humora.  ZDRAVLJE: Zdravstveno ste bolje, ali je prethodni period bio stresan za vas.

RAK

POSAO: Posao ne sme da čeka. Važno je da se brzo i operativno organizujete kako bi pokrenuli sve oko sebe.  LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Posebno oni Rakovi koji su u braku ili vezi.  ZDRAVLJE: Raspololoženi ste.

LAV

POSAO: Ono što bi bilo dobro jeste da vaš duh uvek bude prisutan gdegod da ste.  LJUBAV: Oni koji su u braku posvetiće se poslu više nego partneru, koji će im svakako zameriti.  ZDRAVLJE: Možete biti pod pritiskom, stresom i izazvati migrene na taj način.

DEVICA

POSAO: Imate zaštitu sa neba. Veoma ste vredni i vaše ideje retko ko može da sledi u radnom okruženju.  LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi ovaj poslovni put se ne preporučuje. Može vas malo distancirati emotivno od voljene osobe.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Skoncentrišite se na posao koji radite i izdvojte se iz okoline što više možete, to će vam pomoći da pojačate samopouzdanje.  LJUBAV: Emotivno ste bliski sa vodenim znakovime Ribe, Rak, Škorpion. Tu leži velika strast.  ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

POSAO: Nikako da vam krene ili da se pokrenete. Počnite da menjate svoj način mišljenja.  LJUBAV: Emotivno oni koji su u braku mogu da očekuju miran i lep period. Partner je pun razumevanja, ljubavi prema vama.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na žlezde.

STRELAC

POSAO: Novac vam je potreban za dalje ulaganje, ne toliko za uživanje i lični hedonizam.  LJUBAV: Sa partnerom imate odličan energetski spoj koji će vas držati dosta dugo. Uživajte u srećnim danima.  ZDRAVLJE: Zdravstveno ste odlično, čak imate i dobre rezultate.

JARAC

POSAO: Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni. Povezani ste sa važnim državnim institucijama.  LJUBAV: Kroz emotivni život prolazite prilično netaknuto. Zapravo, slobodni Jarčevi imaju susret sa jednim Bikom koji je poduže zaljubljen u vas.  ZDRAVLJE: Pazite na prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Vi ste u boljoj fazi za zaradu. Niste neko ko sedi i čeka bolje dane. LJUBAV: Emotivno ste napeti. Više ulažete u posao, tako da je malo vremena za ljubav.  ZDRAVLJE: Imate manje smetnje sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Vi ste precizna i vredna osoba. Volite ono što radite. Imaćete dobru zaradu tokom dana, bez stresa ili čekanja isplate.  LJUBAV: Partnerski odnosi su od velike važnosti za sve one koji su u vezi ili braku. Partner je neko ko vas protežira i pokreće vam energiju. ZDRAVLJE: Dosta dobro, ali osetljivost na hladne tečnosti.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković