OVAN

POSAO: Poslovno imate dobre aspekte da se pokrenete na saradnju sa strancima. To očekujete duži period. LJUBAV: Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu.  ZDRAVLJE: Nema već problema.

BIK

POSAO: Morate da radite sa više emocija. Nije važno samo da razmišljate o novcu, koga ionako imate.  LJUBAV: Bićete u vezi sa uniformisanom osobom, lekar, advokat, vojno lice, milocionar. Ako ste u braku, onda malo emocija danas.  ZDRAVLJE: Uživajte bez rezerve.

BLIZANCI

POSAO: Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unapred. Polako planirajte posao koji vam treba. Vešti ste u komunikaciji.  LJUBAV: Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Ljubomorni? Zbog čega? Nema razloga da nijedan dan tako razmišljate.   ZDRAVLJE: Virusi, infekcija ne popušta.

RAK

POSAO: Dobar dan za biznis. Sposobni ste da privučete jednu Devicu koja nije sigurna u sebe. Vi ćete to već popraviti.  LJUBAV: Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Škorpijom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega.  ZDRAVLJE: Nervoza nestaje.

LAV

POSAO: Osećate umor fizički i to nije dobro za vas, jer tako gubite od svoje moći. Jedan Lav mora da napreduje na svim poljima.  LJUBAV: Više razmišljate o novcu nego o ljubavi. Prva dekada znaka bi mogla nešto da napravi danas. Neki lep susret, šetnja, strast…  ZDRAVLJE: San i samo san je potreban.

DEVICA

POSAO: Prva dekada mora da bude angažovanija na polju komunikacija, posla, saradnje sa drugima.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Blizanca ili Jarca i jedan i drugi su teški za zajednicu, bar u ovom momentu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Psihički morate da budete stabilniji. Ako želite da napravite neki odličan podvig, posao onda se oslobodite tajnih strahova.  LJUBAV: Ako ste u vezi sa Lavom, popustite mu. On je svakako neko ko će vam se vratiti kad shvati da bez vas ne može.  ZDRAVLJE: Problem sa nervima.

ŠKORPIJA

POSAO: Jedan prijatelj Blizanac ili Devica mogu da vam pomognu oko realizacije poslovnog plana. Budite jedinstveni u ostvarenju.  LJUBAV: Budite deo lepe i ljubavne energije. Ne ustručavajte se pokazivanju emocija.  ZDRAVLJE: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRELAC

POSAO: Ne maštajte o nekim ogromnim parama danas. Nije vreme za to. Posvetite se poslom kojim se bavite, to je sasvim dovoljno.  LJUBAV: Živite u sadašnjosti. Misli vam lete ka jednoj Vagi. Ona je previše "daleko" za vas.  ZDRAVLJE: Dobro, nemate većih problema.

JARAC

POSAO: Razmišljate o osobi koja je u inostranstvu. Ovo je neko iz Hrvatske, Slovenije, Grčke. Ne bi bilo loše da se napravi neki dogovor.  LJUBAV: Osetljivi ste danas. Svaka reč partnera može da vas pogodi. Pokušajte da ga shvatite.  ZDRAVLJE: Stomak i želudac osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Niste u dobroj energiji danas. Ne pravite dobre komunikacije sa poslovnim partnerima. Potrebna vam je koncentracija.  LJUBAV: Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoleti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema.  ZDRAVLJE: Od raspoloženja zavisi zdravlje.

RIBE

POSAO: Vi uživate u onome što radite. Da to ste Vi. Budite takvi stalno, kreativni, osećajni, dragi, ne samo danas.  LJUBAV: Sve je dobro kada se završi dobro, na način na koji to treba da bude. A to je iskrena priča, ljubav. Danas sijate.  ZDRAVLJE: Pazite na svoju telesnu težinu.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković