OVAN

POSAO: Dobar vam je dan za posao. Ljudi u vama prepoznaju osobu koja je popularna i koja pleni. Imate mogućnost dobre zarade. LJUBAV: Nestabilni ste u ljubavnim odnosima, nevernost. Više verujete drugima nego voljenoj osobi. Morate da se menjate. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

BIK

POSAO: Počinje povoljan period za posao možete mnogo toga da uradite, a da niste ni svesni šta sve. Budite spremni na poziv koji sledi.  LJUBAV: Na putovanju imate priliku da sretnete osobu koja će vas zainteresovati. To je Škorpija ili Jarac.  ZDRAVLJE: Uskladite misli i osećanja.

BLIZANCI

POSAO: Vaši postupci i izjave koje dajete moraju da budu razumni i u granici prihvatljivosti. Morate da pazite šta govorite, da ne dođe do povrede nekog od saradnika. LJUBAV: Partner se ljuti kada vičete ili pokazujete nepoverenje. Aspekat današnji vam može pomoći da dođete do pomirenja.  ZDRAVLJE: Preterana obaveza na polju posla vam škodi.

RAK

POSAO: Pravda je najvažnija u ovom momentu. Red i zakon su vam potrebni da rešite mnoge poslovne momente. Dobra saradnja sa osobom iz znaka Vage.  LJUBAV: Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.  ZDRAVLJE: Opuštanje je jedini način da se stabilizujete.

LAV

POSAO: U vašem okruženju ima ženska osoba iz znaka Vage koja može da doprinese unapređenju. Nije loše poslušati savet.  LJUBAV: Ne bi bilo loše da vaše novo poznanstvo bude vezano za osobu iz znaka Strelca jer imate iste želje i ambicije, nadanja.  ZDRAVLJE: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

DEVICA

POSAO: One poslovne veze koje imate preživeće. Budite uporni u svakom svom stavu koji iznosite. Sada je vreme da novac čuvate.  LJUBAV: Vi osećate da vaša veza u kojoj se nalazite mora da bude još bolja. Ostavite i partneru da nešto uradi za vašu zajednicu.  ZDRAVLJE: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na vaše psihičko stanje. 

VAGA

POSAO: Veoma ste zadovoljni danas. Zapravo bićete, jer vas očekuje predveče dobar poslovni dil. Mogućnost dobre zarade.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja voli vašu energiju. Voli vaš stil, oblačenje, način gestikulacije, ali ne i preterano suptilni egoizam.  ZDRAVLJE: Potrebno je lečenje bubrega.

ŠKORPIJA

POSAO: Povremeno se setite nekih starih saradnika. Možda ne bi bilo loše da se organizujete sa nekim od njih. Možda dobro zaradite.  LJUBAV: U vezi u kojoj ste, dobro i brzo učite. Uspostavljate odličan kontakt sa voljenim bićem i to je nešto što vas održava.  ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju.

STRELAC

POSAO: Finansije su važne danas, skoncentrisani ste na njih možda i previše. Ne bi bilo dobro da se samo time bavite. Važne su i vaše kreativne ideje.  LJUBAV: Koncentacija misli, dela je na prijateljstvo. Osoba kojoj se vi dopadate može da padne u očaj, upravo zbog tog prijateljskog stava.  ZDRAVLJE: Pun novčanik vas jedino leči.

JARAC

POSAO: Prva dekada ovog znaka može osećati ogromnu napetost i nervozu zbog svakog posla u kom se nađe. Razlog ovakvog stava je velika težnja za moć.  LJUBAV: Ni na emotivnom polju nije ništa bolje. Borba za dominaciju u vezi ili braku može da poljulja harmoniju.  ZDRAVLJE: Psiha vam je poljuljana.

VODOLIJA

POSAO: Druga dekada ovog znaka zna da izabere sebe najbolji ambijent za rad. Ne bi bilo loše da pokrenete onda i neki nov posao.  LJUBAV: Vezani ste za osobu koja voli slobodan život. Ne predaje se previše lako ali neće ni da bude kućni "zatvorenik". ZDRAVLJE: Dobro okruženje menja sve na pozitivno.

RIBE

POSAO: Čuvajte se letargije, lenjosti, nerada. Postoji mogućnost da vas vaše okruženje nadmaši. Vi niste tip koji voli da gubi. Probudite se.  LJUBAV: Opterećeni ste vezom u kojoj realno niste. To je neko poznanstvo koje će možda da preraste u vezu ali za sada ipak prihvatite realnost.  ZDRAVLJE: Donji deo kičme osetljiv.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković