OVAN

POSAO: Danas ste skloni prepirkama i nesporazumima. Ne bi trebalo previše da se angažujete na poslu. Neka ovaj dan prođe.  LJUBAV: Partner pokušava da vas razume, koliko je to moguće...  ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

BIK

POSAO: Imaćete uspeha na poslu. Ako sarađujete sa Blizancima ili Vagom, još veće šanse za zaradu.  LJUBAV: Dobar odnos sa nekim ko se bavi politikom ili radi u jakoj državnoj instituciji.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Dobro bi bilo da kroz društvo i neka nova poznanstva steknete dobre poslovne klijente i partnere.  LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi dan će vam proteći van kuće.  ZDRAVLJE: Čuvajte noge.

RAK

POSAO: Veliki ste individualac u onome što radite. Danas vam je potrebna saradnja sa nekim poput Škorpije ili Ovna.  LJUBAV: Sreća u ljubavi za vas ipak postoji ako se opustite i budete manje zahtevni.  ZDRAVLJE: Osećate malaksalost.

LAV

POSAO: Želite da što pre odete van države, kako biste napravili posao koji vas privlači. Niste raspoloženi za neke statične delatnosti.  LJUBAV: Lav u braku ima period romantičnih momenata.  ZDRAVLJE: Često problem sa venama.

DEVICA

POSAO: Bavite se poslovima koji razvijaju um i duh. Tu možete da zaradite.  LJUBAV: Potreban vam je partner koji će vam otvoriti dušu. Dosta ste zatvoreni.  ZDRAVLJE: Česte promene raspoloženja.

VAGA

POSAO: Morate da mislite pozitivno. Upadate u razne opsesije koje vam nisu potrebne.  LJUBAV: Nestabilnost u ljubavi. Moguće prevare, afere, ljubomora. ZDRAVLJE: Čuvajte se nervoze, jer može štitna žlezda da proradi.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da pomirite staro i novo. Tradicija ili nova harizma. Posao koji radite daće vam puno zadovoljstva ali isto tako i donošenje važnih odluka.  LJUBAV: Ako ste sami onda nova ljubav preko posla.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

STRELAC

POSAO: Odličan dan za dobre poslove putem interneta, saobraćaja, trgovine. Novac stiže.  LJUBAV: Slobodan Strelac želi da ostvari ljubav sa Ribama ili Vagom.  ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

JARAC

POSAO: Morate da se pazite loših saradnika. Moguća prevara.  LJUBAV: U ljubavnom životu vladate apsolutno. Parner je neko ko vam sve oprašta i priznaje.  ZDRAVLJE: Smanjite duvan, ukoliko ste pušač.

VODOLIJA

POSAO: Posao vam napreduje sa dobrim programom koji imate i čuvate dosta dugo.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu Vagu koja vas čas oduševljava, čas razočara.  ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Ne smete da dozvolite da vas saradnici gledaju pogrešno, da im nije jasno šta želite. Sve radite sami.  LJUBAV: Imate dobru energiju sa Jarčevima, Ribama i Strelčevima.  ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković