OVAN

POSAO: Izrazite svoje veštine na neki neobičan kreativan način. Posebno dobar dan za sve koji se bave umetnošću.  LJUBAV: Vaš partner očekuje veliku romatiku od vas i treba da to odradite na pravi način.  ZDRAVLJE: Čuvajte se.

BIK

POSAO: Vi imate mogućnost da uradite manju kontrolu nad svojim zaposlenima ukoliko ste u privatnom sektoru.  LJUBAV: Imate dobar brak i dobru vezu. Oni koji su sami imaju priliku da se upoznaju sa osobom koja je po svojoj prirodi kreativna.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o tome.

BLIZANCI

POSAO: Ne čekajte da vam se desi nešto neplanirano, čudo... Svakako ste predisponirani za uspeh.  LJUBAV: Oslonite se na staru ljubav. Ako ste u braku moguć flert sa Škorpijom.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Kontrolišite svoje ciljeve, uspećete u svom radu.  LJUBAV: Moguća ljubav na kraćem putu.  ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni.

LAV

POSAO: Uspeh vam dolazi iz dobrih priprema. Imate šanse za veći novac.  LJUBAV: Odlično se osećate u svojoj koži bez obzira da li ste ili niste u vezi.  ZDRAVLJE: Potrebna vam je kondicija.

DEVICA

POSAO: Ne volite da vam se stvari nameću. Sposobni ste sami da organizujete sve.  LJUBAV: Javite se na poziv jednom Biku. Nije loše da budete i na net komunikaciji.  ZDRAVLJE:Glavobolja.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju na informacije koje dobijate. Neke su netačne vezane za vaš posao.  LJUBAV: Partner se krije od vas. Plaši se vaše snage.  ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno morate da budete više usmereni na saradnju sa drugima. LJUBAV: Po svaku cenu želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.  ZDRAVLJE: Pritisak.

STRELAC

POSAO: Potrebno da budete maksimalno angažovani. Nekada i grešite ali teško to prihvatate.  LJUBAV: Imate velike erotske apetite.  ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Strpljenje se isplatilo. Imate odlične poslovne poteze.  LJUBAV: Ako želite da živite slobodnije najbolji znakovi su vam za to Vodolija i Strelac.  ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Bolji aspekti za posao koji očekujete iz inostranstva.  LJUBAV: Imate susret sa osobom koja se bavi ekonomijom, bankarstvom, ima svoju firmu.  ZDRAVLJE: Potreban vam je san.

RIBE

POSAO: Mislite na ulaganje u nove projekte, što u principu nije loše.  LJUBAV: Dobijate emociju od osobe koja vam se duži period divi.  ZDRAVLJE: Dobro.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković