OVAN

POSAO: Moguće je da će vas izabrati za rukovodioca, potrudite se da opravdate poverenje. Svakako ste stvoreni za vođu.  LJUBAV: Partner vas danas posebno obasipa pažnjom ali vi ste nervozni iz vama poznatih razloga.  ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: U ovom trenutku možete biti potpuno zadovoljni svojim finansijama. Naporan rad vam se konačno isplatio. LJUBAV: Počinjete da sumnjate u neverstvo. Razgovarajte sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

BLIZANAC

POSAO: Nervira vas to što zaposleni pridaju značaja stvarima koje se ne tiču posla.  LJUBAV: Možete biti više nego zadovoljni bračnom atmosferom. Slobodni mogu očekivati poznanstvo sa jednom šaramantnom Devicom.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Putovanje u inostranstvo daje bolje finansije. Pokrenite se što pre da idete i dobro zaradite.  LJUBAV: Pokušajte da razmislite o tome gde grešite. Možda se neko drugi požali na vas.  ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Veliki uspeh nadomak ruke. Zaradićete odlično.  LJUBAV: Ne umete da se opredelite za jednu osobu. Volite flert, udvaranje, puno interesenata za vas.  ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Nemate razloga da stalno prigovarte saradnicima. Od drugih tražite nešto što nije u okviru njihovog posla.  LJUBAV: Partner bi mogao da se ozbiljno naljuti na vas. Često ste nepodnošljivi u svojim analizama.  ZDRAVLJE: Pazite se hladnih napitaka.

VAGA

POSAO: Vaše preterano angažovanje ne nailazi na podršku kakvu zaslužujete. To izaziva osećaj nepravde u vama.  LJUBAV: Slobodnima predstoji poznanstvo sa osobom u znaku Lava. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPION

POSAO: Nema potrebe za velikim ulaganjem. Čuvajte novac za naredni period.  LJUBAV: Uživate u tajnoj vezi. Čuvajte se razotkrivanja, to je uvek moguće.  ZDRAVLJE: Upala bešike.

STRELAC

POSAO: Za one koji sarađuju sa inostranstvom slede komplikacije u toku današnjeg dana.  LJUBAV: Puno strasti. Nemojte da dozvolite da vas nešto ometa u uživanju s partnerom.  ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Ako radite bilo koji posao koji ima veze sa nekretninama, pazite na dokumenta.  LJUBAV: Nemojte biti hladni prema partneru, pokažite mu da vam je stalo do njega.  ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Niste u lošem danu. Nema nekih teškoća, prepreka. Dobro obavljate sve što je pred vama.  LJUBAV: Iznenadni preokret u odnosu sa partnerom. Dobar dan za ljubav.  ZDRAVLJE: Nema problema.

RIBE

POSAO: Danas je dan kada je potrebno da se istaknete. Sve što kažete , uradite je važno, ima svoju cenu.  LJUBAV: Osoba sa kojom ste skoro počeli vezu je verovatno budući supružnik.  ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

 Kako da nadete srecu u ljubavi, procitajte OVDE.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna