OVAN

POSAO: Spremite se za izuzetno buran dan. Ovan druge dekade oseća napetost, stoga izbegavajte konflikt sa kolegama.  LJUBAV: Danas nikako nije vaš dan. Moguće je da saznate nešto o partneru, što vam se neće dopasti.  ZDRAVLJE: Možete dobiti virus. Imunitet vam je slab.

BIK

POSAO: Na ruku vam danas ide sve, nekako ste uigrani na poslu. Mnogi vam zavide na postignutom uspehu.  LJUBAV: Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. Danas ste posebno lepi.  ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANAC

POSAO: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite.  LJUBAV: Lepo popodne uz partnera i porodicu. Mogući gosti koji nisu poželjni.  ZDRAVLJE: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

POSAO: Danas dolazi do situacije da se suprostavite mnogima iz okruženja, posebno autoritetu. Budite hrabri i isterajte svoj stav do kraja.  LJUBAV: Osećate se napušteno i tužno. Razvedrite se jer posle kiše uvek grane sunce.  ZDRAVLJE: Imate problem sa crevima.

LAV

POSAO: Ne morate uvek da stavite do znanja da ste gazda. Nisu dužni da se bave vama. Spustite svoj ego.  LJUBAV: U vezi je nastupila monotonija. Slobodni Lav neka se strpi za bolje dane.  ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Budite ponosni na sebe i postignute rezultate. Potrudite se da ih opravdate u  budućnosti.  LJUBAV: Neko je odavno bacio oko na vas. Uzvratite makar i neobaveznim flertom.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VAGA

POSAO: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvek da se mešate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla.  LJUBAV: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Lavom koji ih duži period priželjkuje.  ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

ŠKORPION

POSAO: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima. Dobro ćete biti plaćeni.  LJUBAV: Na ljubavnom planu, stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ribe ili Ovna.  ZDRAVLJE: Osećaj težine, zbog velikih obaveza. Opustite se malo.

STRELAC

POSAO: Imate savršen dan na poslu , mnogo pohvala a malo obaveza. Opušteno. Vi znate da uživate.  LJUBAV: I dalje se vodite idejom što više to bolje. Avanturistički duh vam je naglašen.  ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: Situacija na poslu je promenljiva. U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju, a onda naglo dolazi do poboljšanja.  LJUBAV: Već duže vreme zavladala je monotonija u vašem odnosu. Ovaj put čekate da partner poradi na vezi.  ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

VODOLIJA

POSAO: Postoji problem sa osobom u znaku Lava koja već duže vreme pokušava da nametne svoj način rada.  LJUBAV: Osoba u znaku Blizanca vam privlači pažnju. Pozovite je na sastanak. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Mnogo radite za malo novca. Ta situacija je počela da vas nervira i zato planirate da tražite povišicu.  LJUBAV: Sada već sedite na dve stolice. Vodite računa da vam ne bude naporno.

ZDRAVLJE: Kijavica kao uzrok alergije.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna