OVAN

POSAO: Naprasno ste odlučili da promenite radno mesto. Okolina je zatečena brzopletošću i naglošću kod vas. LJUBAV: Vi sebi ne praštate greške i zato ne možete u potpunosti da se opustite i da uživate u novoj vezi. ZDRAVLJE: Upala uha.

BIK

POSAO: Konačno ste se vratili na uobičajeni režim rada. Iza vas je period tegoba, tako da sada možete da budete bez brige. LJUBAV: Trudite se iz sve snage da partneru pokažete koliko vam znači. ZDRAVLJE: Nestabilan pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Postoje šanse za uvećanje prihoda. Nemojte sedeti skrštenih ruku i dozvoliti sebi da vam prilike propadnu. LJUBAV: Jedna Vaga je zainteresovana za emotivnu vezu sa vama. Pružite joj šansu. ZDRAVLJE: Pazite se virusa.

RAK

POSAO: Uspešan dan za one koji se bave nekretninama. Probajte da nađete načina kako da sebi obezbedite stalni priliv novca. LJUBAV: Imate na umu romantični izlazak kako biste osvojili osobu koja vam se duže vreme dopada. ZDRAVLJE: Nije loše.

LAV

POSAO: Zbog određenih okolnosti mora ćete povući nove poteze u poslovanju i odabrati prioritete. Ovaj postupak vam je od velikog značaja. LJUBAV: Jedna osoba vam je uputila konkretnu ponudu. Na vama je odluka. ZDRAVLJE: Počnite dijetu.

DEVICA

POSAO: Nedostatak entuzijazma koji vas je pratio kroz prethodne dane sada vam daje snagu. Tražite nova rešenja.  LJUBAV: Nemate zamerki, jer je sve po vašim željama.  ZDRAVLJE: Strogo se pridržavajte lekarskih saveta.  

VAGA

POSAO: Imate najbolje namere u radu sa vašim timom. Međutim postoje osobe koje zastupaju samo svoje stavove i to vas nervira.  LJUBAV: Sve je u najboljem redu. Ponosite se sobom što imate takvu uspešnu vezu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Na vama je da usmeravate svu svoju kreativnost u vama zadate prioritete. LJUBAV: U lepim stvarima ne postoje granice pogotovo ako imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi.  ZDRAVLJE: Loše misli mogu da naprave loše zdravlje.

STRELAC

POSAO: Mogućnosti putovanja i kontakata sa inostrasntvom. Iskoristite ih najbolje što možete, koristiće vam u budućnosti.  LJUBAV: Više verujte partneru i u njegove reči nego u ono što govori okolina.  ZDRAVLJE: Odlično.  

JARAC

POSAO: Pažnju obratite na komunikaciju sa nadređenima i odradite zadatke koji su vam zadati na vreme. Posavetujte se sa jednom Ribom ili Rakom.  LJUBAV: Imate sreće, jer vam je partner izuzetno strpljiv.  ZDRAVLJE: Ne podnosite hladnoću. 

VODOLIJA

POSAO: Sve što ćete raditi donosi će dobitke finansijske i druge važnije a to je sticanje vašeg ugleda u poslu. LJUBAV: Okrenućete novu stranicu u vašem životu. Sada znate šta tačno želite i nećete dopustiti da neko manipuliše vama. ZDRAVLJE: Bolovi u grlu.

RIBE

POSAO: Razmena informacija, usvajanje novih sadržaja i udruživanje su principi koji vam omogućuju brže i lakše napredovanje.   LJUBAV: Početak dana i vaše dobro raspoloženje najavljuje i novu ljubavnu romansu.  ZDRAVLJE: Nema otežanja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna