OVAN

POSAO: Uključite u posao svog životnog partnera ili osobu koja vam se sviđa. Biće obostrano korisna saradnja. LJUBAV: Strastveni trenuci koji mogu dugo da potraju.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Mogućnost za potpisivanje važnog poslovnog ugovora sa institucijom ili firmom koja vam deluje jako pouzdano.  LJUBAV: U emotivnom životu, moguća je bespotrebna tenzija izazvana nepoverenjem u partnera.  ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.

BLIZANCI

POSAO: Puno prilika je pred vama, izaberite pravu. Moguće je zaposlenje u stranoj firmi.  LJUBAV: Manje pričajte o svojoj voljenoj osobi prijateljima, a više međusobno. Treba da povratite poverenje.  ZDRAVLJE: Temperatura.

RAK

POSAO: Vaš trud prethodnih dana sada donosi finansijske plodove i vi imate više novca, nego što ste planirali.  LJUBAV: Izdvojite vreme za voljenu osobu i porodicu, kako se ne bi osetili zapostavljeni i pokazali nezadovoljstvo.  ZDRAVLJE: Nemate tegoba.

LAV

POSAO: Svi žele da posluju sa vama, imate mnogo posla i dobru zaradu ali se savetuje da budete štedljivi.  LJUBAV: Izbegnite dvostruke veze ili ulaženje u afere koje vas mnogo privlače.  ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

DEVICA

POSAO: Moguće je dobitak posla ili da pređete na bolje radno mesto, ali morate biti odlučni i brzi. LJUBAV: Vaš status se konkretizuje i sada vam je jasno šta želite od svog partnera. Usamljeni treba da odgovore na pozive i poruke.  ZDRAVLJE: Bez brige.

VAGA

POSAO: Ne donosite impulsivne odluke o napuštanju dosadašnjeg posla, mogli biste da se pokajete.  LJUBAV: U porodici ste i dalje jako opterećeni obavezama i odgovornostima. Idealan je dan za pomirenje sa osobom koju volite.  ZDRAVLJE: Napetost i nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekujte da se sprijateljite sa poslovnim saradnicima ali i da vam prijatelji pomognu u poslu i finansijama.  LJUBAV: Budite srećni što ste sačuvali vezu do koje vam je zaista stalo, uprkos okolnostima koje su vam pravile probleme.  ZDRAVLJE: Puni ste energije.

STRELAC

POSAO: Naročito dobru perspektivu će imati naučni i zdravstveni radnici, ali i pisci i novinari.  LJUBAV: Srećni ste zbog veze u kojoj se nalazite, ali nekome iz svoje prošlosti dugujete objašnjenje.  ZDRAVLJE: Imate manje tegobe sa stomakom.

JARAC

POSAO: Pazite na odnose sa kolegama, ne ulazite u rasprave tokom današnjeg dana.  LJUBAV: U ljubavi ste postojani, porodica vam je čvrsta kao stena, na to ste naročito ponosni.
ZDRAVLJE: Reumatski bolovi.

VODOLIJA

POSAO: Kreativnost će biti na zavidnom nivou i ono što sada pokrenete, biće jako dugoročno. LJUBAV: U vezi u kojoj se nalazite, raste partnerova želja za vama. Opustite se i ponašajte u skladu sa situacijom. ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE

POSAO: Danas ćete sigurno povratiti novac ili naplatiti davno završen posao. Dosta ste i čekali na ovako nešto.  LJUBAV: Imate inspiraciju za ljubav sa osobom u znaku Vodolije ili Škorpije, pa uživajte u tome.  ZDRAVLJE: Dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna