OVAN

POSAO: Pojavljuju se dobre prilike koje bi trebalo iskoristiti. Sada primjećujete kako se veliki trud može isplatiti i unovčiti.  LJUBAV: Neko već duže vreme želi da vam se približi ali ne zna kako.  ZDRAVLJE: Sve je u redu.

BIK

POSAO: Prilično ste upućeni na tuđe poslove, namera vam je ostaviti dobar utisak na okolinu i to vam polazi za rukom.  LJUBAV: Vi ste obožavani od strane partnera. Osećate se kao najsrećnija osoba na svetu.  ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

POSAO: Pozitivna događanja na polju komunikacija, javnih nastupa, putovanja i edukacija.  LJUBAV: Bićete u prilici da ostvarujete nove kontakte i veze. To vas osvežava.  ZDRAVLJE: Trudite se da bude sve dobro.

RAK

POSAO: Pridržavajte se isprobanih formula u poslovanju, jer ćete tako svojom profesionalnošću osigurati siguran uspeh.  LJUBAV: Upoznaćete osobu koja će vas podstaknuti da razmislite o ozbiljnoj vezi.  ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

LAV

POSAO: Ozbiljnije ćete morati sagledati svoje privatne i poslovne situacije u životu. Ne mešajte danas jedno s drugim.   LJUBAV: Danas možete imati nov početak veze uz uzburkale strasti.  ZDRAVLJE: Bol u leđima.

DEVICA

POSAO: Dinamika koja će danas biti prisutna i faktori rizika odgovaraju vašoj analitčkoj prirodi.  LJUBAV: Neko vas tajno obožava. Osmotrite dobro svoju bližu okolinu.  ZDRAVLJE: Pluća su vam slaba.

VAGA

POSAO: Zapaženi uspeh na poslovnom planu. U prvom planu ste. Sve oči su uprte u vas. LJUBAV: Ljubavni zanos tokom celog dana. Naglašene strasti sa partnerom vas dovode do tačke gde se zaista pitate.  ZDRAVLJE: Ne fali vam ništa.

ŠKORPIJA

POSAO: Planetarni aspekti vas usmjeravaju na preuzimanje aktivne uloge i odgovornosti u vezi vaše daljnje perspektive u kolektivu. LJUBAV: Prema voljenoj osobi budite nežni, osjećajniji i pokažite što osećate. Budite hrabri.  ZDRAVLJE: Sve je u najboljem redu.

STRELAC

POSAO: Ovaj dan najavljuje događaje koji traže lično dokazivanje i usavršavanje. Budite u privpravnosti.  LJUBAV: Ne dopustite da vas ljubomora odvede na loš put.  ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC

POSAO: Vaše ambicije će kulminirati. Vaša sposobnost i cilj koji ste si postavili danas donosi rezultate.  LJUBAV: Ne zaboravite da u ljubavi treba i davati, tako ćete i sebi i partneru olakšati mnoge situacije koje nadolaze.  ZDRAVLJE: Noge su vam ukočene, trnjenje.

VODOLIJA

POSAO: Situacija je povoljna za različite transakcije, investiranja i kreditne aranžmane. Vi ćete lako prepoznati dobitnu kombinaciju.  LJUBAV: Nemate razloga za brigu partner vas obožava. Opustite se.  ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Nema potrebe za brigom i za nervozom, sve će doći na svoje. Nekad bi trebalo da unapred isplanirate strategiju unapred.  LJUBAV: Ako ste skoro ušli u vezu ona može biti trajnijeg karaktera. Uživajte s partnerom. ZDRAVLJE: Povrede ekstremiteta gornjih.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna